beman2 25.10.06, 11:20 podobno sam A.Lepper poparl Adama Bobryka na prezydenta Siedlec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bambii Re: Samoobrona popiera Bobryka 25.10.06, 13:43 no to sobie Adam B. mentora i promotora znalazł :) Odpowiedz Link Zgłoś
wytaczacz_podsuwnicowy Re: Samoobrona popiera Bobryka 25.10.06, 14:01 a już się zaczynałem do jego kandydatury przekonywać ile jeszcze błota sami sobie wyleją na głowy siedleccy kandydaci?? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Samoobrona popiera Bobryka 25.10.06, 14:04 Adam B. jest naprawdę przyzwoitym kandydatem, tylko to towarzystwo jakoś .... Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Samoobrona popiera Bobryka 25.10.06, 14:52 ja akurat adama znam i nie przeszkadza mi to, że go lepper czy samoobrona popiera - jeśli to prawda oczywiście. bo to przyzwoity człowiek, a to rzadka rzecz ostatnimi czasy w tzw. elitach. Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: Samoobrona popiera Bobryka 25.10.06, 18:39 A.Bobryk , wspaniały facet , wykształcony z wielką kulturą osobistą, z M.Dobijańskim są moimi faworytami , jeśli obaj wejda do drugiej tury to dobrze wróży Siedlcom a mnie osobiście stworzy kłopot z wyborem, Odpowiedz Link Zgłoś
zorbass Re: Samoobrona popiera Bobryka 25.10.06, 20:27 Również znam tego Pana. Co do wykształcenia i kultury osobistej nie mam zastrzeżeń, ale... Swego czasu Prezesem PZU został człowiek wykształcony, również nauczyciel polonista nazywał się ALOT. Problem w tym, że nie wiedział co w tej Firmie się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Samoobrona popiera Bobryka 25.10.06, 21:07 > nazywał się ALOT. i dlatego BOBRYK jest BE , rewelacyjny punkt widzenia , gratuluje :P Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Samoobrona popiera Bobryka 26.10.06, 10:14 bambii napisał: > > nazywał się ALOT. > > i dlatego BOBRYK jest BE , rewelacyjny punkt widzenia , gratuluje :P że BE to chyba dobrze dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Samoobrona popiera Bobryka 26.10.06, 10:20 nie , dlaczego tak myślisz ? wykazałem że taki tok rozumowania przyjety przez wyzej wymienionego jest bez sensu, co ma Alot wspólnego z kandydatem do samorządu ? Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Samoobrona popiera Bobryka 26.10.06, 10:32 bambii napisał: > nie , dlaczego tak myślisz ? to spytam tam wolisz A.B. czy M.D. na najwyższym stołu w naszym grodzie? Alota nie znam , znam A.Bobryka mam o nim takie samo zdanie jak Ty pozd. w czwartek Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Samoobrona popiera Bobryka 26.10.06, 10:40 Jeśli miałbym wybierać to wybrałbym M.D. na prezydenta a A.B. zrobił v-ce prezydentem :) (to tak w kewstii tych dwóch) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Samoobrona popiera Bobryka 26.10.06, 10:43 bambii napisał: > Jeśli miałbym wybierać to wybrałbym M.D. na prezydenta a A.B. zrobił v-ce > prezydentem :) (to tak w kewstii tych dwóch) tylko czy A.B. chciałby być Nr 2 Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Samoobrona popiera Bobryka 26.10.06, 10:46 dałaś wybór : ten lub ten, odpowiedziałem, a nie pytałem o to AB, czy by chciał ;) to tylko moja opinia dotycząca tych dwóch, nic więcej :). Może by nie chciał, uważam że człowiek jest porządny bo słyszałem o nim dobre opinie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Samoobrona popiera Bobryka 26.10.06, 11:02 bambii napisał: > nie pytałem o to AB, czy by chciał ;) wszystko przed Tobą ;) > uważam że człowiek jest porządny to już ustaliliśmy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Samoobrona popiera Bobryka 26.10.06, 11:23 > wszystko przed Tobą ;) to jakaś propozycja ? (dobierz pocztę gazetową) Odpowiedz Link Zgłoś
zorbass Re: Samoobrona popiera Bobryka 26.10.06, 10:32 ...a no to ma wspólnego, że jest polonistą. Nie ma żadnego, dosłownie żadnego doświadczenia, aby pokierować taką administracją. Gdyby był to człowiek po ekonomii, zarządzaniu, prawie, byle nie nauczyciel. Odpowiedz Link Zgłoś