seriale

(36 wyników)
  • Normalnie to nie wiedziałbym, że tak jest, ale kiedy czasami oglądam "szymona majewskiego szoł", "kubę wojewudzkiego", albo "jazdę figurową" i pytam żonkę kto tam jest to dowiaduję się, że to gwiazda z serialu. Czy każdy serial ma swoją gwiazdę? A może każdy kto "gra" w serialu staje się gwiazdą?
  • Stwierdzilem, ze TUTAJ tez mamy (my????) sie czym "poszczycic": Moim "ukochanym" serialem jest "ER" - ok 70% reanimacji udanych ( w zyciu 20-30%). - pacjent dosteje tlen przez NC (nasal canula) a w tle slychac wentylator (po odlaczeniu ALARMOWALBY caly czas). - ekstubacja bez prob oddechowych i natychmiastowo tlen przez NC (pewnie maska zle sie komponuje). - bieganie i krzyki. - i moment, ktorego im nie wybacze: NIPRIDE do leczenia PODCISNIENIA. Czyli - zabicie pacjenta. Pierwsze ...
  • Ogladacie Brzydule?Co lubicie w tym filmie,a co byscie w nim zmienili?
  • Proponuję małą retrospekcję odnośnie sitcomów. Niektóre już dawno odeszły w niepamięć, inne z kolei jeszcze żyją ;) Jakie Wam się przypominają tytuły i ewentualnie śmieszne kwestie wypowiedziane w serialach? Poniżej małe odświeżenie umysłu: "Przyjaciele" "Skrzydła" "Kate i Allie" "Drew Carey Show" "Zdrówko" "Oni, ona i pizzeria" "Trzecia planeta od Słońca" "Dwóch i pół" "Roseanne" "Pełna chata" "Allo Allo" "Murphy Brown" "Głowa rodziny" "Tragikomiczne wypadki z życia Christo...
  • Nadawany był na Polonii 1 , w latach 1992-93, kiedy nie było jeszcze wielu innych programów, jak Polsat czy TVN. Zabawny włoski serial pt. " Klasa III C ", opowiadający o perypetiach uczniów jakiegoś włoskiego liceum. Bohaterami byli m.in: znienawidzony nauczyciel,którym uczniowie robili na okrągło kawały, rudy grubasek i jego spasiona rodzinka, klasowy przystojniaczek - playboy, klasowa piękność, w której wszyscy się podkochiwali,dwie klasowe brzydule-"papużki nierozłączki" i wie...
  • Hej! A macie takie postacie serialowe ktore doprowadzaly, -ja was do szalu? Moja pierwsza kandydatka -niewolnica Isaura. Chyba nic gorszego sie nie da wymyslec...
  • oto i pole do popisu dla wszystkich, którzy Kochają Polskie i Zagraniczne Seriale... w głupkowatości celuje Klan...to temat rzeka.włączam go i rozpoczynam wylewanie żółci i jadu, na każdego po kolei. nie wiem, czy wiecie, ale niejaki Rich z Mody na sukces ma pod 60 tke...:/
  • Pierwsza miłość- luksusowe wnętrza mieszkań. u wszystkich lekka przesada chyba makijaż kingi-zawsze perfekcyjny ojciec kingi-marek-gada przez zaciśnięte zęby,a to jego "myszko" do jego rudej zony doprowadza wprost do szału dziadek tosiek=wkurza na maksa w ogóle sztuczny serial MjM-Bosze, niech ktoś wreszcie przekona Simonę żeby schowała ten swój zwiędły dekolt i obwisłe balony ze spuszczonym powietrzem po powrocie Goski do domu matka wypytywala ją kiedy sie spotka ze Stefanem. ...
  • Jak ogladam polskie seriale to mam mroczki przed oczami. Wy tez tak macie?
  • Jak w temacie - aktualnie leci na BBC Enterteiment (czy ja to tam sie pisze) - ciekaw jestem opinii. Mi osobiście bardzo przypadła do gustu postać służacego Baldriga :-)
  • Prosze nie przenosić tego wątku do SERIALI! Bo to, co nam w sobotę saserwował Polsat, nie nalezy rozpatrywac w tej kategorii, ale w kategorii "humor wisielczy", bo dawno nie widziałem tak zarzniętego ( i zerżniętego) pomysłu. Nibyu polskie Allo Allo, ale miliony lat dzielą oba seriale. Boże, są rzeczy, których nie wolno profanować. "Allo Allo" do nich nalezy. A co mamy w Polsce? Dekoracje niby z "epoki" ale tak rażą "tekturowością", że głowa boli. Debilny scenariusz bazujący na ...
  • juz jest o bohaterach reklamy, a co z serialami? Ja nienawidzę Marysi Radosz z Pierwszej miłości, wrrrrrrrr
  • Nie majac co ogladac w telewizji a nie chcac ruszyc tylka z fotelu zdarza mi sie obejrzec jakis serial X w telewizji Musze przyznac, ze wiekszosc to badziewia Ktore waszym zdaniem to najwieksze kity i dlaczego?
  • Na śniadanie wszyscy piją jogurt elegancko przelany do kubeczka i nawet na wsi podają półmiski z pokrojonym pomidorkiem i szyneczką, które następnie konsumują przy użyciu sztućców. Ciekawe. Zawsze mi sie wydawało, że zwykły chłop małorolny w jedną rękę łapie kawał kiełbasy, a w drugą - pajdę chleba. W 'Na dobre i na złe" była wspaniała scena, w której syn Kuby chciał PALCAMI (o zgrozo!) wziąć plasterek sera z talerza i dostał po łapach od oburzonej Zosi. Zawstydzony, zreflektował się i ...
  • Mnie wkurza p. Stanisława z Klanu, ten jej zaśpiew i kretyńskie odzywki sprawiają ze mam ochotę wywalić telewizor przez okno! I cholerny Rysio-dzieci umyjcie rączki.Precz!
  • Czy ktoś wie gdzie można znaleść ten filmik? Chodzi o zdubbingowany odcinek serialu o ratownikach medycznych. Może też namiary na inne tego typu filmiki?
  • Temat tysiące razy wałkowany na różnych forach :) Jestem trochę antyfanem Rubeusa Hagrida. Nie podoba mi się sposób, w jaki on się zachowuje ani w jaki się wypowiada. Samą serię książek o Potterze lubię, ale według mnie przebrnięcie przez te wszystkie: "it's nuthin'", "fer the las' time", "good ter see yeh again" wymaga anielskiej cierpliwości. Niespecjalnie przepadam też za Ronem Weasleyem- a aktor który odtwarza jego postać gra w wyjątkowo irytujący sposób- ta mieszanina rozdziawionych u...
  • Pamietam,ze kiedys ogladajac "Klan" zauwazylam,ze kamerzysta krecacy scene odbija sie w lustrze-dziwne,ze podczas montazu tego nie zobaczyli.A moze Wy dostrzegliscie jakies smieszne serialowe,lub filmowe wpadki?Moze byc tez o tym co Was bawi-najsmieszniejsza scena,lub co irytuje-wszystkie wpisy mile widziane :)
  • bo zauważyłam, że kolega około 30. NAPRAWDĘ chciałby być doktorem Hausem... ja miałam również (całkiem niedawno) okres niejakiej Eden z "Nip/tucka"... nie wiem czy ktoś kojarzy... tak czy siak... wy?
  • Wczoraj zobaczyłem ostatni odcinek serialu i zacząłem się zastanawiać o co w tym wszystkim chodzi. Nic sie na razie nie wyjaśniło, jest już druga seria, a powstaje trzecia. I coś mnie naszło, żeby wymyślić jakieś głupie zakończenie. Moja propozycja: na końcu okaże się, że rozbitkowie byli uczestnikami gigantycznego reality show. Macie jakieś inne pomysły? PS. Wątek założyłem na Forum Humorum, a nie na forum Kino, bo tam dyskusja o serialu toczy się w zbyt poważnym tonie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się