seriale

(43 wyniki)
  • Fran Drescher, pomysłodawczyni i główna bohaterka kultowego serialu "Niania", nie musiała daleko szukać inspiracji do swojego nowego sitcomu - "Szczęśliwie rozwiedziona". Serial opowiada o kobiecie, której mąż okazuje się gejem, i jest oparty na osobistych doświadczeniach aktorki. Premiera dzisiaj w USA. Dopiero po rozwodzie Jacobson wyszedł z ukrycia. - Nie chcę, żebyś była w szoku. Chodzę na randki z mężczyznami – wyznał. Przyznał się, że jest gejem, gdy Drescher zachorowała na rak...
  • film.onet.pl/wiadomosci/publikacje/artykuly/coraz-dalej-od-szosy,1,4962494,wiadomosc.html Bardzo lubiłem i lubię ten serial ,moja też :-) oglądaliśmy go wiele razy i pewnie nie raz jeszcze obejrzymy. Daj mi nogę daj mi nogę daj mi nogę :-) serial Daleko od Szosy to portret typowego chłoporobotnika który za wszelką cenę chce wyrwać się ze wsi do miasta. W życiu było inaczej. Szli do tego o wiele bardziej po trupach niż pokazuje to film. Ale sam serial jest bardzo ładny. Taka gierkowska siela...
  • 2009-07-23 Użytkownicy portalu Lovefilm.com wskazali najbardziej uzależniający serial wszech czasów. Na pierwszym miejscu uplasował się amerykański serial z Kieferem Sutherlandem w roli agenta federalnego Jacka Bauera. Serial, który gości na antenie od 2001 roku, zdobył aż 19 proc. wszystkich oddanych w ankiecie głosów Pierwsza dziesiątka: 1. "24 godziny" - 19 proc. 2. "Zagubieni" - 17 proc. 3. "Przyjaciele" - 10 proc. 4. "Herosi" - 9 proc. 5. "Prawo ulicy" - 7 proc. 6. "Dok...
  • Cichopek zbiorowo omamia Krytycy Filmu ocenili aktorów polskich seriali Zjawisko Katarzyny Cichopek, Agnieszka Dygant bez wyroku o talencie, Paweł Małaszyński lepem na kobiety... Magazyn opublikował pierwszy ranking polskich aktorek i aktorów serialowych. Napisali go krytycy - Karolina Pasternak i Konrad Zarębski. Redakcja Filmu przyznała zaprezentowanym aktorom punkty za poziom gry w skali od 1 (groza) do 10 (mistrzostwo). wiadomosci.onet.pl/1455846,720,cichopek_zbiorowo_omamia,ki...
  • Seriale to teraz lokomotywa, napędzająca wszystkie stacje telewizyjne. Jest ich tak dużo, że trudno oglądać wszystkie. Niektóre goszczą na ekranach naszych telewizorów już od wielu lat, inne pojawiają się w kilku odcinkach i zaraz znikają. Muszą ustąpić miejsca nowym pomysłom, bo ich oglądalność nie była wystarczająco wysoka. Od lat polscy telewidzowie wierni są: „M jak Miłość” (w tym sezonie obejrzymy już 500. odcinek), „Klanowi” (ponad 1000 odcinków), „...
  • Czy wy też namiętnie oglądacie odmóżdżające seriale? Są przecież, zdecydowanie ciekawsze zajęcia niż oglądanie tej szmiry. Ja osobiście wszystkim moim kobietom (byłym i obecnym) ZABRANIAM oglądania tego typu g...a. Za to wole zaciągnąć je do .... sklepu oczywiście. Kyniu
  • Seriale szturmem zdobyly serca Polakow.Dla wielu sa nie tylko forma rozrywki ale rowniez zwierciadlem,w ktorym odbijaja ich wlasne problemy. Widz zawsze szuka w ogladanej postaci siebie samego,takiego jakim jest lub jakim chcialby byc.Podgladajac cudze zycie,nierzadko znajduje w nim usprawiedliwienie dla wlasnych wyborow,lub...zaczyna wlasne zycie dopasowywac do tego co widzi na ekranie. Pol biedy,jesli wzorowanie sie na serialowej posatci stanowi rodzaj niegroznego dziwactwa czy chwil...
  • Mężowie lepiej od swoich żon znają imiona i losy bohaterów telewizyjnych seriali. Bo kobieta ogląda w biegu, prasując, kąpiąc dziecko i kładąc je spać. A mąż w fotelu ma czas na oglądanie - Mężowie przyznają, że oglądają "przy okazji", bo żona akurat włączyła - mówi Łyszowska. www.gazetawyborcza.pl/1,75248,4594752.html
  • Mnie wciągnęły: Przystanek Alaska - już wieeeki temu, niedawno odświeżyłam sobie pierwszą serię, ale nie mam TVN7, żeby sobie oglądać teraz. Przyjaciele - w zeszłym roku obejrzałam całość serii. najnowszy hicior to LOST - zaczęłam oglądać miesiąc temu. czekam teraz aż kumpel przyniesie drugi sezon.
  • Pamiętacie Niewolnicę Isaurę, Leoncia, Januarię i człowieka z Couilombo; Blake'a, Cristal i Alexis oraz bohaterów innych tasiemców?
  • Seriale oglam rzadko, ale te ktore lubialam - okazywalo sie - zazwyczaj obsypane byly nagrodami : Przystanek Alaska Miasteczko Twin Peaks Gliny z Nowego Yorku Archiwum X (pierwsze kilkadziesiat odcinkow) Ally Mc Beal (pierwsze 20-30 odcinkow) Seks w Wielkim Miescie a z polskich Kariera Nikodema Dyzmy Alternatywy 4. Dluzsze seriale zazwyczaj po 30-40 odcinkach staja sie nie do ogladania, nawet jesli poczatek byl znakomity (np. Ally Mc Beal)
  • jeśli tak to jakie...ja mam swoich faworytów : amerykańskie "Sześć stóp pod ziemią", "Przyjaciele" niezłomnie od lat - mimo, że nowsze juz mniej mnie smieszą...no i "Sex w wielkim mieście" i angielskie "Absolutely fabolous" i wszystko spólki French&Saunders;-)
  • Moje: Przyjaciele i Przystanek Alaska A Wasze?
  • Są ludzie, którzy to lubią - czy to wstyd przyznać się do oglądania Klanu lub Złotopolskich?
  • [i]Wiecznie się spóźnia, ale najważniejszych rzeczy w swoim życiu nie przegapiła: miłości, dzieci, kariery. Nie ściga się z czasem, bo nie musi. On i tak działa na jej korzyść. [/i] Warto przeczytać (mz) cały wywiad - wstępniak nie do końca oddaje sens całej rozmowy. Ciekawe - dotąd r a c z e j umiarkowaną sympatią darzyłam p. Foremniak, ale ta rozmowa mi się (s)podoba(ła). www.styl.pl/magazyn/wywiady/news-moje-serce-dziala-juz-inaczej,nId,944486,nPack,1
  • Pochodząca z Torunia aktorka Małgorzata Kożuchowska za jeden dzień zdjęciowy na planie serialu "M jak Miłość" inkasowała aż 9 tys. zł - donosi Fakt.pl Jej odejście z produkcji odciążyło więc budżet w znaczący sposób - poczynione oszczędności pozwoliły zatrudnić w miejsce Małgorzaty Kożuchowskiej czterech innych aktorów: Agnieszki Sienkiewicz, Antoniny Girycz, Beaty Rybotyckiej i Pawla Góralskiego. torun.gazeta.pl/torun/1,35576,10668946,Kozuchowska_zarabiala_w_serialu_9_tys__zl_dzienni...
  • Od pierwszej sekwencji twórcy filmu dokładnie tłumaczą widzowi, z czym będzie miał do czynienia. Tajemne znaki, martwa dziewczyna, znikający mężczyzna w czerni. Drogi widzu oto prawdziwy horror. Niestety przez następny kwadrans w „Naznaczonym” ów tajemniczy mężczyzna pojawia się i znika, co chwila przypominając widzowi o swoim nadprzyrodzonym pochodzeniu. Rekord twórcy serialu pobili w sekwencji, w której mężczyzna drepta sobie wzdłuż tunelu z lampami. Co one robią? ...
  • wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11747480,NIK__TVP_o_miliony_zanizala_straty_i_zawyzala_przychody_.html?lokale=katowice Płaćcie abonament tej hydrze, a i tak będzie lament, że za małe przychody.
  • Moje: "Alternatywy 4" i "Zmiennicy". :-)
  • W ogole lubicie ten rodzaj rozrywki? Bo ja uwielbiam. 1. "24" z Kieferem Sutherlandem dlugo, dlugo nic pozniej (kolejnosc przypadkowa) X-files Prison Break 440 Lost Przyjaciele CSI Las Vegas CSI Miami CSI New York dobra. Na razie starczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się