Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      seriale

seriale

(15 wyników)
    • Strasznie spodobała mi się króciutka fryzurka aktorki z serialu Na Wspólnej. Gra tam Maje Kochanowską (kuzynkę Filipa), która przyleciała ze Stanów na chrzciny małego Konarskiego. Nigdzie nie mogę znaleść w necie jej zdjęć, żebym mogła pokazać fryzjerce o jaką fryzure mi chodzi. Pomóżcie!
    • wiecie o która mi chodzi?o tą czarną co ma bogatego męza i romans z młodym ogrodnikiem!co myslicie o niej?niezła jest no ,nie?a ta czarna druga tez niczego sobieeale za skromna!
    • Strasznie podoba mi sie fryzura panienki z serialu Samo Zycie. Znam ja tylko z zapowiedzi serialu, bo zadnego odcinka nie widzialam. Jak sie dowiedzialam to Magda Kumorek. A moze ktos wie kto ja tak uczesal? Moze na koncu filmu podaja jaki salon fryzjerski robi takie cudenka na glowkach aktorow. Pozdr Minnie
    • Nie wiem czy ogladacie Hotel Babylon ale moze ktoras tak :) Dwie dziewczyny z tego serialu Anna i Jackie zawsze maja piekne kolory ust a na dodatek te pomadki sa matowe!! lub ew efekt mokrych ust. Moje pytanie brzmi ktora firma robi takie pomadki?? Albo chociaz takie kolory?? Dzieki za pomoc :D
    • Czesc dziewczyny! Czy wiecie moze jak uzyskać efekt takich włsoów jakie ma Kasia w serialu "Magda M."? Bardzo mi się podobaja takie lekkie fale.
    • dziewczyny,mam ogromną prośbę,czy któraś z was posiada link do strony,gdzie fryzurka kingi byłaby dobrze widoczna? chciałabym pokazać zdjęcie fryzjerce.pozdrawiam wszystkie forumowiczki:)
    • nie udaje mi sie znalesc zdjecia, ale jesli ktos oglada lub czasem natrafia na ten serial to na pewno wie, jak wyglada dr Taylor (grana przez hunter tylo) - bardzo mi sie podoba jej kolor wlosow, czy ktos moze powiedziec jaki to odcien? czy to jest moze czekoladowy braz czy cos innego ?
    • Słuchaj, tleniona pucułowata krówko: napisz nam w punktach: 1. jakież to TY skonczyłas studia 2. czemu Rysio toba pomiata i wybiera świetlicznake 3. czemu po 3 dziecku nie zrzuciłas nadwagi 4. czemu dajesz soba pomiatac rodzicom dzici z zespołu arlekin? 5. czemu nawet ta czesia jest bystrzejsza od ciebie? 6. czemu chodzisz z jakąs wieśniacka apaszka na szyi - i to w każdym odcinku 7. czemu rysio nie pozwalał ci pzrez długie lata iśc do pracy? tak sie nam tu popisujesz swoja niezal...
    • plisss napiszcie.Jestem fanką tego serialu ale niestety nie moglam wczoraj obejrzec.Cos sie wydarzylo?Wiem ze marta urodzila,cos jeszcze???a co z Magda???dzieki dziewczyny.
    • oglądacie ten serial na TVN? pare razy ( ze 2) oglądałam i powiem wam, że obserwując kreacje Kasi, czyli Joanne Brodzik, mam pzred oczami typową bywalczynie tego forum: ładna, zadbana, lekka zakupoholiczka (no, no, każda z nas to ma)... oni sa ciagle na zakupach, ona ma w łązience krem do każdej części ciała.... ciekawe obserwacje sa poczynione przez scenarzystów tej komedyjki, polecam ;-) nawet nie jest taka głupia jak inne filmidłe tego typu.
    • Wczoraj oglądalam z koleżanką kawałek serialu "Na Wspólnej" i bardzo nam się spodobała sukienka którą miała na sobie jedna z bohaterek. Sukienka była połyskliwa, jasna, z charakterystycznym dla stylu wschodniego wykończeniem przy szyi (taka stójka). Czy wiecie może gdzie można nabyć coś takiego? Dziękuję, Debra
    • dziewczyny, czy wy tez sadzicie ze to jeden z najprzystojniejszych meskich duetow meskich z tv? dla mnie ten komisarz zawada to ideal faceta, a maciek zakoscielny jest rownie fajnym, meskim, pociagajacym facetem, co Wy na to?
    • Wiem.że to troche nie na temat,ale może trochę poplotkujemy.Oglądacie? No to jest jakaś pomyłka chyba. Ta dziewczyna jest aktorsko do bani. Nawe Bujakiewicz jest lepsza nie wspominajac o Cieleckiej która bije ją na łeb.A kto zrobił Brodzikowej taka krzywdę na głowie?
    • skradzione z forum telewizja img21.imagevenue.com/img.php?loc=loc44&image=4e4_jbrodzik.jpg
    • ale ślicznie wygląda na okładce ostatniej "Pani" www.pani.pl/ no nie powiem, że się zakochałam, ale chyba się staje kobieta moją idolką :) Pozdrawiam;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się