Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      seriale

seriale

(28 wyników)
    • Hej ! Na wstępie witam wszystkich użytkowników tego forum, bo to mój pierwszy "post" tutaj :). Chciałbym poprosić Was o pomoc, bo od samego początku emisji serialu "Chichotu Losu" zwróciłem uwagę na kozaki lub kalosze (nie wiem dokładnie jaki to rodzaj :) ), które nosi główna bohaterka Joanna (te czarne z brązowymi wstawkami) i próbuję namierzyć je dla koleżanki, ale niestety nigdzie nie ma identycznych... Czy ktoś mógłby mi pomóc w poszukiwaniach i podpowiedzieć jaki może być ich pr...
    • Czy ktoś może zna oryginalny tytuł tego serialu? www.club-channel.pl/shows.php?id=38
    • Nie lubię tego serialu, ale czasami rzucam okiem, ponieważ podoba mi się styl w jaki ubierają tam Mariettę Żukowską i podpatruję co tam dzis ma na sobie :) Chodzi mi o sukienkę - w kolorze pudrowego różu - kto wie jaka to firma? Gdzie można taką kupić? Chcę identyczną!!! Bo podobnych jest wiele... majka.plejada.pl/3351,foto,20,12118,,odcinki_detal.html
    • jeśli tak, napiszcie parę słów o tym: dlaczego, kogo tam "lubicie" itp. - ankieta na użytek pracy - szef kazał mi zrobić, ale na pod kątem mody nie filmu dlatego pytam tutaj a nie na forum zagubieni. Wszelki pretensje zgłaszajcie do niego;-)
    • Czesc! Czy bedac nastolatkami ogladalyscie amerykanskie seriale typu Laguna Beach lub Beverly Hills? Ja owszem i staralam sie nasladowac styl dziewczyn z tych seriali. A teraz z perspektywy czasu wydaje mi sie to smieszne i tandetne :) Jak bylo z Wami? Szukalyscie inspiracji modowych w serialach? Pozdrawiam!
    • Bo jest tych seriali trochę :) zadnego nie oglądam, ale czasam reklamy są przerywane jakimś serialem, stąd wiem, że są;) I tak się zastanawiałam, czy tam też ciuchy można pooglądać. No jakieś tam są, bo muszą być, skoro emisja w biały dzień :P w takim razie który według was serial jest najlepiej ubrany? Czy najlepiej znaczy najmodniej tak w ogóle? < ale to chyba na osobny wątek.. I nie porównywać proszę seriali zagranicznych z naszymi, bo chyba sensu nie ma ;)
    • pamietacie "pbgadywalysmy" kiedys ze bohaterka nosi fajne ciuchy unpequenocafe.files.wordpress.com/2007/10/men-in-trees-heche.jpg schizoid.cafe24.com/soul/img/2007/0908_men_in_trees.jpg www.azcentral.com/ent/tv/pics/0905heche-autosized140.jpg po tym wstepie na temat mody ;) ...czy moze ogladalyscie na tvn style druga serie? chcialabym zapytac jak skonczyla sie 2 seria (tvn style) :) nie widzilam ostaniego odcinka...
    • Byl juz watek o najlepiej ubranych w filmach, to moze teraz pogadamy o serialach, o ile w ogole jakies ogladacie.ogladalyscie. Macie swoje typy?:)
    • czyli taki, którego nie wstyd oglądać i przyznac się do tego, że się go ogląda, do tego fajny, barwny, ciekawy,wartka akcja, zaskakujący, modne ciuchy, wnętrza itp ; mój typ bezwzględnie - Gotowe na wszystko-, jest boski !!!
    • chciałbym abyscie mnie dobrze zrozumiały o jaka sukienke mi chodzi:) chodzila w niej bardzo czesto glowna aktorka, koloru byla glownie delikatnie rozowa z obcisla gora - uff trudno to opisac:) ta sukienka byla bardzo charakterystczna dla tego serialu. w ostanim numerze PANI jest wywiad z autorka ksiazki "sex w wielkim miescie" i wlasnie ona ma taka sukienke na zdjeciu obok wywiadu. a ja chcialbym sie dowiedziec gdzie mozna kupic taka sukienke!!! bardzo prosze o pomoc. dziekuje.
    • Dziewczyny po długichhh........poszukiwaniach znalazłam wzór chusty jakiej poszukuje.Najgorsze jest to,że nie moge znależć zdjęcia w galerii serialu "Na Wspólnej"a tam własnie jest wzór tej chusty.Może któraś z was mi pomoże ją znależć.Bardzo Was prosze.Nosi ją w serialu koleżanka Oli(oglądajace serial pewnie wiedzą o którą dziewczyne mi chodzi). Jeszcze raz bardzo prosze.
    • macie jakieś pomysły dziwczyny jak sie przebrać na stylwetra użądzanego z motywem film :) ?
    • W USA ten serial uchodzi za super stylowy. Przyznam, że obejrzałam cały pierwszy sezon kontemplując buty&ciuchy i wprawiając w osłupienie mojego faceta. Fakt - nastolatką od dawna już nie jestem a sam serial jest raczej słaby. Myślę, że producencie wymyślili go jako połączenie dramatów a'la Beverly Hills i ciuchów jak z SATC.
    • Film albo serial. Czyj styl najbardziej Wam sie podoba? Mnie zdecydowanie Carrie, choc sama nie potrafie z taka fantazja sie ubierac i bardziej przypominam konserwatywna Charlotte. Nie bylam jeszcze na tym w kinie, chyba poczekam na DVD.
    • magda.m(17)

Czy zauważyłyście ze Joanna Brodzik w serialu "magda.m" zawsze nosi czarno- białe ciuchy?Jak myślicie dlaczego?
    • ogladalam wczoraj 3 badz 4 /juz nie pamietam ktory byl wczoraj/ odcinek Magdy M i z niepokojem stwierdzam ze nowi ona ta samą bluzke juz 3 odcinek z rzedu/biala kopertowa/...zarabia pewnie kolo 10 tys a nosi w kółko to samo???? a tak na marginesie podoba wam sie ten serai? ja sie zawiodlam, myslalam ze bedzie ciekawszy a tam wydaje mi sie ze wsyztsko jest pokazane jak przez rozowe okulary!!! mi sie generalnie serial nie podoba...co innego "GOTOWE NA WSZYSTKO" - to jest dopiero ser...
    • jaka szkoda ze juz nikt sie tak nie ubiera:) p.s "w labiryncie" to taki serial powtarzany wlasnie na tv polonia
    • wczoraj w MjakMiłość Mucha miała takie fajne spodenki- takie fajne ciemnozielone bojówki(widać,że raczej z miękkiego materiału) wiązane w pasie na taki pasek-troczek.. Czy ktoś widział takie gdzieś? lub podobne? faaaajne są..:(
    • Dziś z nudów oglądałam i stwierdzam że nigdy bym się nie połapała kto z kim jest.
    • co Wy na to dziewczyny: gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,52981,3240413.html czy przy wyborze marki ubrankierujecie sie tym ze bohaterzy Waszego ulubionego serialu nosza ubrania konkretnej firmy?? czy zadarzylo Wam sie kupic cos w co byla ubrana serialowa aktorka??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się