Forum Towarzyskie forum (...)lolum.
ZMIEŃ
      seriale

seriale

(233 wyniki)
    • www.popcorner.pl/blogi/serialebrytyjskie/2011/09/premiery_seriali_brytyjskich__20112012?bo=1 Mnie zaciekawiło The Fades, wiadomo dlaczego :>:D. Glx będziesz lukał? :>
    • Od dzisiaj grupa LOL wydaje tylko seriale z rozszerzeniem "mp4". Inne grupy (np. FQM) robią wersje "avi", ale długo to raczej nie potrwa. :(
    • no wiec, po obejrzeniu wzietego z wypozyczalni "my so-called life" (dla laski z homeland), nabralam ochoty na seriale z mlodzieza przezywajaca. Disney odpada, of kors. Ja wiem, ze tu sa same powazne ludzie, ale moze jednak ktos, czasem, dla odmozdzenia???? Hm? PLL ogladam :)
    • Supek, Wampirki i Arrow :) Skasowali 90210. Do decyzji pozostały: Nikita, Pikna i Bestyja, Hart of Dixie, Carrie Diaries, Cult (na 90% to siekną!). Cieszyta czy beczyta ? :D Za co trzymacie kciuki aby przedłużyli albo aby sieknęli ? :)
    • Jaki w tym sezonie był wasz najgłupszy, najdurniejszy serial jaki oglądaliście ? :) Liczymy od lata 2010 do teraz. Dla mnie: 1) Persons Unknown 2) Beign Human (głupie toto, ale oglądało się nawet fajnie, hehe) 3) V
    • www.tvguide.com/special/fall-preview/PhotoGallery/2013-New-Fall-Shows-1065172 Lista dluga, a jakos tylko na kilka z nich poczekam. Originals to wiadomo:) Dracula! (premiera 25 pazdziernika) the crazy ones reign sleepy hollow witches of east end Reszta? Sie zobaczy:P
    • W sensie czujecie niedosyt, bo skończyło się na 1 czy 2 sezonach. A byście chcieli więcej, albo chociaż zamknąć sensownie a nie cancelem po twarzy walić ;). Moje: Invasion Moonlight Life i Teriery oczywiście :)
    • Połowa sezonu serialowego za nami. Ktore seriale ogladacie z najwieksza ochota, a ktore to najwieksza porazka tego sezonu? Oto moje typu. Ulubione. 1. Supernatural 2. Fringe 3. The Mentalist 4. Californication 5. House / GA / PP (wszystkie podobne) Klapy. 1. Eastwick 2. Melrose Place 3. Stargate Universe 4. FlashForward 5. chyba niestety V tez okaze sie klapą. Oczywiscie pisze tylko o serialach ktora sam ogladam, nie wymyslam zadnych od czapy. Z Bones nie jestem na bier...
    • zakładam wątek, bo mi potrzebny:P coś jak "aaa, widziałam!" Kobiety coby mieć gdzie napisać "oooooch" lub "uch" o właśnie obejrzanym odcinku któregoś z seriali ważonych lekce przez elitę loluma. Bo ja własnie obejrzałam pierwszy z nowego sezonu Criminal Minds - i jest kul. Jest wątek na wiele odcinków (jak w Bonsach, nawet mi się Grabarz ze Żniwiarzem zaczęli mylić:P) i była niezła akcja incydentalna. Tylko Reida mi było mało, ale za to jaki hero! pozdrawiam
    • wygląda, że połączenia Mentalisty z Housem...Gwizdek przypakował, poćwiczył uśmiech i akcent;-) www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,6569422,Mental__nowy__mlodszy_House_w_szpitalu_psychiatrycznym_.html
    • Jak na razie pełne sezony dostają: NCIS Los Angeles The Good Wife Modern Family Cougar Town The Middle FlashForward
    • Czy ogladacie jakies nowe seriale? Cos warto? Bo ja mialem ogladac Hunga, ale na forum hataka wypisuja ze to straszne nudy, a liczylem na cos w stylu Californication (bo tak byl serial promowany!). Wiec na razie to chyba sobie daruje... Nie wiem, czy to mnie sie seriale juz nudza, czy po prostu nic ciekawego do ogladania nie ma...?
    • Bo jesli tak to ja o serialach nowej generacji w PL nihuhu:P Wychowana na Czterech Pancernych i Klosie ewentualnie Powrot do Edenu i Isaura hiehie:)No jeszcze Aternatywy i Zmiennicy:PPP Z bardziej dostepnych i tu to Lost i Desperatki:PP No i nie wiem czy bede miala o czym pogadac-ponad 20 lat na obczyznie robi swoje:P
    • www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,6506040,Oto_50_najlepszych_seriali_z_USA___zgadzacie_sie_.html Z tym zupełnie się nie zgadzam.. A Prison powinien się tu znaleźć za pierwszy sezon.
    • Jakie sa najgorsze seriale ktore ogladaliscie? Nie pytam o MjM albo brazyliadę, tylko o te co sciagacie z neta i ogladacie. Ja np. sciagnalem se "Threshold - strategia przetrwania" i po 2 odcinkach dalem spokoj. "Pushing Daisies" tez niestety zatrzymalo sie u mnie na 3 odcinku i dalej wogole mnie nie ciagnie aby kontynuowac... Zreszta mam seriale, ktorych nie obejrzalem ani jednego odcinka, ale tych to nie licze :P
    • Ktorego skasowanego serialu zalujecie najbardziej? - Men In Trees - Pushing Daisies - Moonlight - Prison Brrr ;) - Jericho - The 4400 - cos innego ? Ja Moonlight, Jericho i Mit. PB jakos niezbyt.
    • Nooo w końcu jakiś fajny Ring na Popcornerze :P. Grupa A - i już nie wiem co zaznaczyć :>. www.popcorner.pl/popcorner/1,108021,9112017,Popcorner_Ring_17___najlepszy_skasowany_serial__grupa.html
    • primetime.blox.pl/2008/02/50-sciaganych-torrentow-to-seriale.html W sumie to myślałam, że więcej hehehe.
    • Poratujcie. Potrzebuję jakiegoś serialu obyczajowego, najlepiej dziejącego się w biurze. Taki co by się nadawał do... nauki angielskiego. Dlatego nie jakiś House czy fantastyka, ale zwykłą obyczajówka (co by była mowa potoczna, a nie jakieś hocus pokus). A że ja obyczajówek nie oglądam, to nic nie znam.
    • Znowu wysyp nowych seriali :) Journeyman imdb.com/title/tt0948538/ Fantasy-romans ? To cos dla Was kobitki ! :) Life imdb.com/title/tt0874936/ Damages imdb.com/title/tt0914387/ Kto potestuje te nowosci ? :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się