Forum Na emigracji Polki w Stanach
ZMIEŃ
      seriale

seriale

(15 wyników)
    • O polskich emigrantach w Londynie. Dzieki Gazecie dowiedzialam sie o jego istnieniu i kontrowersjach, ktore wzbudza. Mozna go ogladac na youtube
    • Fabula skierowana do ludzi z IQ malpy (katolikow), ale ta sceneria....
    • Lubie polskie seriale, wiem ze wiekszosc powie ze sa glupie i bezsensu ale ja juz jestem nalog. Moje ulubione to M jak Milosc, Na dobre i na zle, Na wspolnej i Klan. Czy ktos z forumowiczow tez dzieli ze mna ten nalog?
    • Jako ze prawie co roku jezdze do Polski to widze niesamowita zmiane w ilosci nadawanych reklam w czasie programow i pomiedzy nimi..szczerze to chyba przescignelismy juz dawno Stany Zjednoczone..raz ogladajac jakis nowy serial chyba to byly Szpilki na Giewoncie..(zenada tak na marginesie), to byla przerwa ponad 10minutowa (nie przesadzam) na reklamy! Kiedys to nawet lubilam ogladac te polskie reklamy, chociaz wiekszych to sa niemieckie z podlglosem..a teraz caly czas powtarzaja kilka tych sam...
    • wlasnie konczy sie ER a znim moj ulubiony serial na network TV, ogladam jeszcze Law and Order ( :::)))) na dzialce a poza tym.... wlasciwie nic. na kablu lubie Dextera, lubilam Billa Mahera, ostatnio mnie irytuje. no i programy turn this house, clean house etc, emeril na green tv. rzuccie czyms interesujacym :)
    • odliczam dni: www.amctv.com/the-walking-dead/videos/the-walking-dead-season-2-trailer-from-comic-con
    • I have to say I was a little disappointed. It seemed like the show is more for high school kids (worrying about growing up) than adults. All the talk about crossing the line and how much it sucks to be an adult in every episode was really annoying me. I love being responsible. I always wanted to be. There is nothing better than being on your own, making my own decisions, with nobody yapping all day over what's best for me. So all these "doctors" complaining how much they would sti...
    • jezeli tak, jaka jest wasza opinia na temat przedstawienia zycia dziewczyn w Nowym Jorku? i czy to nie bylo perfect zakonczenie do calkiem smialego serialu?
    • serialem w telewizji jest? no wlasnie..czy ktos oglada w ogole ta amerykanska telewizje? czy zgadzacie sie ze mna ze jest niesamowicie nudna? Jeden moj serial Friends sie skonczyl, czasami ogladalam Sex and the City i Curb your Enhtusiasm, i to wszystko, teraz nic nowego nie daja wiec nie ogladam zupelnie nic. chyba zrezygnuje z kablowki. a jakie sa wasze ulubione seriale?
    • Hej, szukam dobrej telewizji online, dużo programów i filmów polskich. Ostatnio znalazłam Tv online na dużo polskich programów, polecam. Znacie może inne?
    • Czy na tym forum sa milosniczki tego serialu? Co sadzicie o ostatnim odcinku? Byl chyba dosc nudny. Gdy 4 lata temu przyjechalam tu film ten wydawal mi sie zbyt frywolny. Teraz albo dojrzalam, albo Ameryka mnie zmienila... Czy Wasi mezowie tez maja jakies przyzwyczajenia ktorych nie mozecie scierpiec - tak jak Charlotte, torebki po herbacie i gola pupa na nowych, bialych meblach?
    • Nie wiem, czy wszystkie odcinki. Jest tez conajmniej jeden filmik o kulisach krecenia "Pancernych", wywiad z Gajosem w programie "Tele Echo" z okresu gdy gral w filmie. Piekna piosenka Maryli Rodowicz "Marusia" Czy Pola Raksa, to nie byla najpiekniejsza polska aktorka (urodzona na Bialorusi)? Chcialabym zobaczyc wiecej filmow z jej udzialem. Moze sa albo beda na youtube? Na Wikipedii jest filmografia. Ech, to byly czasy gdy caly narod ogladal ten sam serial. Z sentymentem to wsp...
    • na komputerze?Jaki odbior i jakie programy?
    • Pojdziecie do kina na film? Ja chyba poczekam na DVD zeby sie cosmopolitan w trakcie napic (pod wplywem serialu polubilam ten cocktail). Jakos tez nie czuje potrzeby ogladania "Sex'u" na duzym ekranie, ale moze zmienie zdanie. Obawiam sie niekulturalnych reakcji widowni, zwlaszcza tej mlodszej. Polecam numer czasopisma "Entertainment" z data 23 maja poswiecony serialowi (streszczenie wszystkich odcinkow) i filmowi. Mnostwo zdjec, informacji m.in. o prawdziwych miejscach w Nowym J...
    • Co sadzicie o - rzekomo - juz kultowym serialu? Ja zaczalem ogladac 3 odcinki temu :) Do pani Lepkowskiej im daleko ("M jak milosc" nikt nie jest w stanie pobic) ale trzeba przyznac ze calkiem niezle im wychodzi :) Chociaz wkurza mnie, ze odcinek jest raz na 2 tygodnie a gadaja o tym w kolko, wiecej jest tych promocyjnych materialow niz samego filmu. A tak na marginesie - do ktorej pani jestescie najbardziej podobne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się