seriale

(25 wyników)
  • świetna sprawa coś nowego mamy w sieci!! a i zagrać można w tym serialu bo zorganizowali castingi na role drugoplanowe z tego co się orientuję.
  • Idiotyzm tworcow seriali i tych co te gowna ogladaja siegna dna.Dosc oglupiania ludzi z podstawowki seriale albo papiez.
  • www.bronek.nongov.pl/ Wchodźcie na stronę i podpisujcie petycję!
  • mam pytanie czy ktoś z Was ogląda ten serial? nie oglądałam jednego odcinka, tego najważniejszego, nie wiem co sie stało z dr Burgnerem i jego żoną, jak to się stało, że nie zyją?
  • Horan, to bardzo piekne rosyjskie nazwisko. Przypomina mi inne - Saban. :)
  • Klan sprzedajcie, najlepiej oddajcie za darmo i wyślijcie tam ekipę. nie chce by to gó.. leciało dalej w tv
  • Przepraszam, a co to za "marki"? Bo chyba nie te, pod ktorymi sie "markowe" rozumie. Co za arogancja!
  • pytam już na 10-tym forum i nikt mi nie chce odpowiedzieć! Potrzebne jest mi to do pracy doktorskiej. Czy za najlepszy serial "Co z tą Polską" czy za najlepsze info?
  • Tak sobie przeglądam "Gazetę Telewizyjną" (dodatek do "GW") i widzę omówienie serialu "Czwarta władza" (czwartek, TVP 1, 22.10). "Marcin Wirski pracuje dla brukowca - robiąc w Gdyni kompromitujące zdjęcie pary romansujących gwiazd przypadkowo utrwala w tle coś znacznie bardziej ważniejszego. To zdjęcie zainteresuje jego kumpla Leszka Kwiecińskiego zatrudnionego w Warszawie w renomowanej "Gazecie Codziennej" (chi, chi, czyżby to renomowana "Wyborcza"?). Wkrótce Marcin i Leszek po...
  • Tępy lud łyknie każdą papkę. Ludzie oglągają mdłe seriale, zachwycają się mdłą Cichopek (teraz zacznie śpiewać, pewnie wkrótce będzie miała program w TV, za parę lat będzie ministrem kultury), wystarcza im mdła kawa rozpuszczalna. Zero finezji i dobrego smaku. Matrix, nic więcej. Co im się wmówi w to tępo wierzą. brzydzi mnie product placement. Takie chłamowate produkcje jak "Złoto dezeterów" czy "Kiler" aż kapiące od PP przyprawiają mnie o mdłości.
  • Dubbing(10)

Tak się zastanawiam dlaczego telewizja jak i dystrybutorzy DVD unikają spolszczenia jakim jest polski dubbing jak ognia? Od kilku lat nie mogę oglądać programów w telewizji przez lektora którego głos mnie po prostu drażni. Nie rozumiem jak taka forma mogła sie przyjąć przez tyle lat. Jeden gościu czytający wszystkie dialogii w filmie, mordując przy okazji efekty dźwiękowe i ekspresję bohaterów to jakaś paranoja. Jeden 5 letni film ma przynajmniej 10 różnych ścieżek lektorskich(n...
  • W końcu będzie co oglądać na tej stacji :)
  • Jak będą dobre dialogi i dobrze nakręcone - nowocześnie - może się udać
  • własnie oglądnąłem powtórke na regionalce i wciąż jestetm pod ogromnym wrażeniem,zdecydowanie najlepszy polski serial sensacyjny/kryminalny od czasu pierwszej części Ekstradycji. Wiecie może,czy TVP zrobi kontynuację? To by była logiczna kolej rzeczy,ta produkcja była jedną z niewielu,która zdołała w ostatnich latach przynieśc jej nowych zwolenników,choć z drugiej strony jakby mieli zrobić jakąs beznadzieję typu Ekstradycja II lub III to lepiej zostawić dobre wspomnienie... Pozd...
  • KRRiTV ukarała Polsat za to, że Kazimiera Szczuka naśmiewała się z niepełnosprawnej Magdaleny Buczek w programie Jakuba Wojewódzkiego. Tymczasem od kilku już lat TVP 1 emituje serial "Klan", w którym Macieja Lubicza gra niepełnosprawny Piotr Swend. W wielu odcinkach, zwłaszcza w ostatnim czasie Maciej Lubicz jest ofiarą kpin i drwin ze strony swojej przybranej siostry Bożeny Lubicz oraz Kamili Chojnickiej. Dlaczego KRRiTV jeszcze nie zareagowała? To skandal!
  • Właśnie oglądać zacząłem i zastanawiam się, czy to jest serial czy teatr TV
  • załóżmy taką kolej rzeczy - jakaś kreatura wyrzuca gdzieś pod lasem wór śmieci, policja znajduje je i sprawę trktuje poważnie. szuka sprawcę, dochodzenie przebiega profesjonalnie, chodżby tak jak to oglądamy w serialach "kryminalni ... ". drogo kosztuje lecz odnależony sprawca płaci z nawiązką. zwracają się koszty postępownia, premie dla polcjantów a nagłośniona w mediach sprawa jest bardzo poważnym ostrzeżeniem dla podobnych osobników
  • Droga Asiu, ten serial właśnie ma dobrą adaptację
  • tłuszcza wszedzie taka sama...
  • ja może się nie orientuje, ale czy tak wygląda prawdziwe życie? mam dopiero 23 lata i zastanawiam się czy to tak jest że w każdej rodzinie małżeństwie są zdrady? zawsze? bo tam nie ma pary w której by nie było skoku w bok... mhhm tzn jest ten... Koziełło z żoną, ale ona to kobieta z przeszłością Nawet Krystyna L. miała ochotę na bliższe spotkania 3 stopnia z Serbem z dwa sezony temu zastanawiam się bo kocham mojego faceta, na początku były jakieś incydenty w postaci pocałunków, ale to...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się