serniki

(4 wyniki)
  • mam chwileczke wolna wiec zaglądam z jakze przejmujacym problemem:D nie wiem jakie ciasto upiec, ale wiem ze dwa upieke haha:) jedno takie imbirowe z kokosem,a drugie? no wlasnie..jakie?;/ [b] ciasto karmelkowe typu "krówka" - Krol monet czekoladowy torcik z kremem i wisienkami - Rycerz mieczy sernik zimny z galaretka i owocami - Paz mieczy krówki albo czekoladki z orzechami(takie duze twarde jakby batony) - Rycerz pucharow[/b] niech mi ktos powie, dalczego same figury??! HAHA ja ...
  • Zadałam kartom pytanie o najważniejsze wydarzenia, które spotkają mnie w ciągu trzech lat. Na każdy rok przypadają trzy niezależne karty, które miały tworzyć całość. co wyszło: I rok I wiec obecny (tu niestety nie doprecyzowałam czy rok liczy się od chwili bieżącej, czy od nowego roku czyli stycznia) 8 buław 3 miecze 5 denarów Zranienie uczuciowe, zapatrzenie w kogoś, kto nie jest tego wart. 8 buław nie bardzo wiem jak interpretować. II rok 4 denary, giermek denarów, 10 kielic...
  • Hcialbym sie dowiedziec jakie stosowac rozklady kart na pocztek jak by ktos mugł mi poradzic bede wdzieczny i zgury dziekuje
  • Dziewczyny, Oktawiusz przyjal propozycje adminowania na naszym forum, jaka mu zlozylysmy i skutkiem tego dzis o 22:25 dolaczyl do spisu sprawujacych te funkcje na Szkolce :D Niech Ci sie tu dobrze i owocnie dziala nadal, Oktawiuszu.Dla dobra forum:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się