serniki

(3 wyniki)
  • Witam Was(16)

Kto wie z jakiej to piosenki?;) Wiem, wiem krótki fragment, ale która zgadnie ma u mnie sernik z brzoskwiniami - całą blachę;) A teraz poważniej (tylko nie wiem czy trzeba?). Nowej Pani na włościach dziękuję publicznie i pięknie za zaproszenie i niniejszym dołączam. Skusiła mnie zwłaszcza tym poddaszem, bo marzy mi się większe lokum, no może niekoniecznie dom, ale chociaż ciut większe od obecnego, bo laptop kuchenny utrudnia gotowanie;) Imię i wiek podaję w nicku - co jeszcze mam ...
  • nie idę do pracy :)))))))) Ale roboty będę mieć i tak dość, bo będę cały dzień w czwartek i pół w piątek w kuchni siedzieć i ciasta robić: tort z bitą śmietaną i owocami, ciasto (tort) czekokladowy, sernik i ciasteczka owsiane. A to wszytsko na pierwsze urodziny mojej Natalci!!! Jutro będą, ale imprezka mała w piątek. Zostawię dla was trochę tych łakoci, tylko proszę się wpisywać co dla kogo bo już nie wiem kto na diecie, kto już nie, a kto w ogóle nie był ;)))
  • Wiem jestem niesłowna pipa , ale Jaśka mam chorego,śpię z nim , jestem obsmarkana , obkichana i nieeeeewyspana.Ale pamiętam o Was przez cały czas DDDDD Kompa nie włączałam od kilku dni.Ale mam nadzieję,że jeszcze zdążycie kupić składniki na ciasto Więc :do mazurka śliwkowego robicie taki tradycyjny spód jak w wątku powyżej, ja osobiście wolę z mąki zwykłej , nie krupczatki.Zróbcie sobie od razu ładną dekarację z ciasta z boczku- jakieś wałeczki, warkoczyki, kuleczki(tak jak w ty...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się