serniki

(7 wyników)
  • Tortów nie lubię, mój facet tez nie, poza tym te weselne, które oglądaliśmy wydają nam się takie – pretensjonalne, przerost formy nad treścią. Zastanawiamy się czy nie dobrym pomysłem byłby ładnie udekorowany (np świeżymi owocami) weselny sernik (lub wiele serników tak by dla wszystkich starczyło) a może weselna tarta z wiśniami i czekoladą? Co wy na to?
  • U mnie będzie : sernik wiedeński jabłecznik keks tiramisu i tort...w kształcie prezentu
  • dziewczyny doradżcie - organizujemy wesele na 60 osób, ile w związku z tym liczyc ciasta i alkoholu ne jedna osobe? trzy kawałki ciasta (6x6 cm) wystarczy i pól litra na glowe alkoholu? co pieczecie oprócz szarlotki, sernika i oczywiscie tortu? dzieki ciotki:) pa
  • mam pytanko. robimy wesele (w sierpniu) na 70 osób. czy któraś z was ma fajny pomysł na welne wypieki. jakie ciasta, oprócz tortu. które są najbardziej popularne, najsmaczniejsze. mam panią, która upiecze tylko trzeba podac jej co chcemy i zawiezc produkty. jak wy rozwiazujecie tę kwestię?
  • Gdzie można zamówić na wesele ciasto - dobre ciasto i jakie rodzaje?????
  • wlasnie nastapilo to przed chwila, a wieczor odbywa sie jutro. Nigdy jeszcze na czyms takim nie bylam. Przyszla panna mloda to moja kolezanka ze studiow. Proadzcie mi czy z takiej okazji przyjete jest dawanie jakiegos prezentu? jak to wlasciwie jest? czy moze butelka dobrego wina?
  • Cześć mam pytanie do forumowiczek. Planuje zakup tortu weselnego z cukierni Sowy. Niestety nie jadłam od nich za duzo ciast, więc trudno mi wybrać szczególnie smaki. Może któraś z was była na weselu z tortami z tej cukierni (Toruń, Bydgoszcz, ale nie tylko. Może same planujecie tam zakup. Czekam niecierpliwie na jakieś sugestie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się