Forum Zdrowie Dieta Dieta South Beach
ZMIEŃ
      serniki

serniki

(6 wyników)
    • Witam, Czy ktoś z SB zna przepis? Mam ochote na cos slodkiego Pozdrawiam
    • Witam od niedzieli jestem w 2 fazie i nagle waga stanęła. za każdym razem gdy wchodze na waga boję się że poszła w górę skoro nie spada. nie jem więcej niż wczesniej, dziś np dodałam dwie łyżki brązowego ryżu a reszta jak w 1 fazie. no i zdarzyły mi się grzeszki tzn i dziś i wczoraj po kawałku sernika ale nie duży ten kawałek.czemu waga stoi czy to normalne? dodam że w 1 fazie schudłam prawie 7 kg.
    • no dzis chyba po raz pierwszy od bardzo dlugiego czasu sie nie zwazylam, a to dlatego, ze sie postanowilam nie dolowac z samego pocztaku tygodnia... no wiec tak w sobote rano waga pokazla 49kg z czego bylam bardzo szczesliwa, w sobote trzymalam sie sscisle diety i nic nie pogrzeszylam ale wczoraj zaprosilam dziewczyny na babska kolacje i wszystkie sie tak strasznie objadlysmy, ze wlasnie dlatego postanowialm sie nie wazyc dzis rano... Dania staralam sie przygtowywac zgodnie z DSB i ...
    • witam Czytalam posty o waszych lekach przed swietami.Ja jestem 4 mc na diecie soutch beach z 78 schudlam na 63-TO MOJ WIELKI SUKSCES. Ale swiat wcale sie nie boje i nie wiem dlaczego panikujecie Przeciezmozemy jesc -zupe grzybowa(nie zjemy klusek) -karpia jak najbardziej poprosmy zeby zrobili bez panierki -sledziki z cebula-absolutnie mozna i tym juz powinnyscie sie najesc!! a oprocz tego mozna -kapuste z grzybkami -cwikły do karpika(wiem ze buraczki ale przeciez nie zjecie odra...
    • Dziewczyny jestem juz na diecie szosty tydzien i wogole nie mam ochoty na słodycze nawet troszke sie dziwie ,ze dosładzacie desery ,bo mi porostu cukier nie smakuje nawet na truskawki nie mam ochoty a cukierki alpen libe leza i leza.A tak przy okazji polecam serek Biełuch rewelacja raz na tydzien mozna sobie pozwolić a na deser sernik na zimno z serka biełuch wymieszany z ostudzona galaretka bez cukru pycha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się