serniki

(3 wyniki)
  • Kochane, czy we wloszech mozna kupic twarog?? pomozcie!! czym mozna go ewentualnie zastapic?? pozdrawiam serdecznie!
  • Witam! Mam pytanie raczej do tych dziewczyn, ktore mieszkaja we Wloszech od jakiegos czasu. Czy orientujecie sie jaki ser bialy mozliwy do kupienia w Italii przypomina najbardziej nasz polski bialy ser. Chcialabym tu zrobic nalesniki, ale watpie na razie czy istnieje we wloskich sklepach bialy kwasny ser, wlasnie taki jak my uzywamy w Polsce. Jesli ktoras z Was bylaby tak mila i mi podpowiedziala jakas nazwe albo ewentualnie jak zrobic domowym sposobem taki ser, bylabym bardzo b...
  • halo, halo, mam prosbe-pytanie-oferte, troche chyba niezwykla i z ducha lewicujaco- squotowa. koniecznie musze sie pojawic w rzymie pod koniec lipca na trzy dni i nie bardzo mam sie gdzie zatrzymac w wietrznym miescie;) i tu dochodze do meritum: jesli ktos ma pokoj/altane/kawalek dywanu i chcialby mnie przenocowac to bylabym dozgonnie wdzieczna. dodatkowo zwrotnie zapraszam do warszawy, oprowadzam po stolecznych klubach i w ogole zabawiam. a do rzymu moge przywiezc wodke i ogorki ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się