serniki

(6 wyników)
  • gg 7440584
  • Częstować się rposzę, dzisiaj wyszedł lepiej niz wczoraj :)
  • Nie poddam sie, spac nie pojde, na pysk jutro padne i oczka na zapalki beda, a drania zalatwie na cacy. Wylezc chcial, prawie mu sie udalo, ale jednak nie, musi siedziec gdzie wsadzilam. Godzina miala byc przepisowo, a tu juz prawie poltorej, a on nadal jeszcze nie skonczyl. Zeby zacisne i poswiece nastepne 10 minut. Kiedys musi sie poddac.... ............... ................. .................. .................. ................... ..................... .........................
  • Nie bywam ostatnio za często na forum, bo mam problemy z komputerem: ciągle go trafia szlag! Dlatego nie wiem co u Ciebie? I nie tylko jak Twoje kwiatki na balkonie? :)) A.
  • Szukalam przepisu i oto co znalazlam.Ten wyglada mniam mniam:-) Tylko czy mi tak wyjdzie?to inna sprawa:-) serwisy.gazeta.pl/Boze-Narodzenie/1,70525,2971199.html
  • Jak Wam minął dzień? Rano poleciałem na ostateczne zakupy, potem ze święconką, zaraz potem do Babuni na cmentarz, stamtąd do domu poodkurzać, potem przejechałem na mokro podłogę i jestem padnięty :) Czas na kawkę...zbożowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się