Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 18:27 Witam.Czy ktoś zdawał w Ostrołęce i mógłby podzielić się wrażeniami? Chodzi mi również o czas oczekiwania. Może ktoś z Was przeniósł się tam na egzamin z Warszawy z Odlewniczej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bb Re: Ostrołęka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 22:37 Ja uczyłem się wawie i z tego względu że czekało by się długo na egzamin wybrałem ostrołekę, na egzamin czekałem 10dni(teoria razem z praktyką) w tym miasteczku byłem tylko 2razy: przy zapisie na egzamin i wziełem od razu 2godziny jazd i przed egzaminem tez 2godziny jazd (godzina 45zł.) i zdałem za pierwszym razem, zdawalność w ostrołęce jest kilkakrotnie większe niż w warszawie, ja osobiście polecam, trafiłem na bardzo miłego egzaminatora który widząc że się denerwuje, tłumaczył mi że nie ma sensu bo to mi nie pomoże. Trzeba niestety te 4 godziny przejeżdzić tam by trochę poznać miasto bo tam są różne śmieszne drogi jednokierunkowe. Juz kolegę z warszawy namówiłem i też tam jedzie zdawać, Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: Ostrołęka 11.07.08, 06:48 Jeżeli Ciebie interesuje "przeniesienie", to także wziąłbym pod uwagę Skierniewice ! Krótkie terminy (przynajmniej były)..... Było kiiiilka wątków "Egzaminacyjnych" o Skierniewicach. Odpowiedz Link Zgłoś
toyota08 Re: Ostrołęka 11.07.08, 20:24 A na jakich samochodach zdaje się w Ostrołęce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Ostrołęka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 10:52 w ostrołęce zdaje się na fiacie grande punto silnik 1.4 lub na fiacie panda, są jak na razie 3punto i reszta to pandy ale i tak na punto czeka się krócej bo są trochę większe od pandy, ogólnie nie wiem czemu ale chodzą takie plotki że łatwiej jest zdać na pandzie z czym się nie zgadzam, zdałem na punto za pierwszym razem na egzamin czekałem 10dni a w tym mieście byłem tylko ok 6godzin. polecam punto, bardzo dobre mają w tym ośrodku auta, nie mają żadnych usterek, wszystko chodzi dużo lepiej niż w samochodach na których się uczyliśmy, ja osobiście jeżdziłem na yarisie(wkurzał mnie ten licznik po środku) i na corsie, najlepiej jeżdziło mi się na punto. pamiętajcie by na zabudowanym nie przekraczać 50km/godz. bo po przekroczeniu tej prędkości podobno jest jakieś ,,pikanie,,, nagrywa się to i nawet jak by egzaminator chciał dać nam szanse to po tym dzwięku jesteśmy przegrani.. Jak już mówiłem zdawałem tam i udało się za 1 razem, teraz czekam na prawko, moim zdanie warto tak spróbować, w mojej grupie była dziewczyna która nie zdała na bródnie 2 razy, w ostrołęce zdała za pierwszym:) pozdro. i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Ostrołęka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 10:54 jeszcze zapomniałem dodać że w ostrołęce wycofują wszystkie pandy i nie długo będzie się tam tylko zdawać na punto:) Odpowiedz Link Zgłoś
toyota08 Re: Ostrołęka 12.07.08, 21:53 Warto by się może zastanowić nad przeniesieniem do Ostrołęki a nie czekać w Warszawie miesiącami na egzamin i zdawać po 10 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Ostrołęka IP: *.subscribers.sferia.net 15.07.08, 12:29 a wiecie może ile się teraz czeka w ostrołęce na egzamin łączony?bo planowałem zdawać w skierniewicach ale tam najwczesniej 25 sierpnia...i jak z miastem?trudne do ogarnięcia?ile czasu potrzeba na "poznanie"miasta? Odpowiedz Link Zgłoś