Forum Zdrowie Dieta Dieta South Beach
ZMIEŃ
      soczewica

soczewica

(4 wyniki)
    • Cze wszystkim ponownie! u mnie dieta idzie super, jestem na 1 fazie do soboty /3 tygodnie/ i już schudłam prawie 7 kg..strasznie się cieszę!!! jeszcze zostało mi 10kg :(( ale do lata mam zamiar pozbyć się sadełka i wskoczyć w kostium 2-częściowy!! ;D Mam pytanko do was, czy wiecie może czy można jeść soczewicę? w której fazie jest to dozwolone?..szukam wszędzie odpowiedzi na to pytanie i nie mogę znaleźć.. ps. wczoraj przetrwałam bez pączka i jestem z siebie dumna :D POZDROWIONKA
    • czy ktokolwiek posiada sposob na soczewice ??? bo ja w sumie tylko gotuje ale w takiej postaci jest juz troche nudna ... prosze o przepisy ... z gory dzieki
    • Czy w I Fazie można jeść sałatkę albo zupę z soczewicy? Bez żadnych węgli, bez makaronu, zieniaków tylko z czosnkiem, cebulą, albo z gotowanym kurczakiem?
    • ketchup(5)

czy można w pierwszej fazie?: 1.ketchup 2.oliwki (3.5g węgli 17g tłuszczu) 3.tabletki z magnezem do rozpuszczania 0.2g w. 4.soczewicę 5.actimel- a to chyba nie:/ 6.pora 7.i co w końcu z jogurtami np. bez cukru. maślanką i kefirkiem? z góry dziękuję za informacje dzisiaj mój pierwszy dzień- decyzja dosyć spontaniczna i dlatego mam tak dużo pytań. poczytałam oczywiście dosyć sporo, ale ciągle nowe wątpliwości pozdrawiam i życze miłego dnia:))
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się