Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      specjalne

specjalne

(51 wyników)
    • Zastanawiam się nad zakupem kosza na pieluchy, tylko nie tego na wkłady, bo drogo z tymi wkładami wychodzi, mało tego ze pieluchy drogie to jeszcze wkłądy trzebaby kupować. Myślę o takim: allegro.pl/kosz-na-pieluchy-diaper-champ-56cm-gratisy-mj-i1946239897.html Czy ktoś z Was miał? jak się sprawdza, czy naprawdę nie śmierdzi? Czy warto wydać te peiniądze? Czy sama czynnośc wrzucania, nie powoduje że wtedy uwalniają się brzydkie zpachy? Pamiętam przy pierwszym dziecku, miałam kosz z po...
    • wiem, o kredkach było dużo ale głównie o szkolnych a ja potrzebuje specjalnych dwóch rodzajów: - jakieś pancerne kredki dla niespełna 2 latka który naśladuje siostrę w rysowaniu ale głównie to masakruje jej kredki - ołówkowe wiecznie połamane, bambino w kawałkach - co dla nieogarniętego ale z chęciami? - no i dla 4,5 latki, która rysuje coraz więcej - najchętniej coś ponad standard ale co nie kosztuje majątku bo brat pewnie i tak w końcu dopadnie i zniszczy. Mamy wyłącznie ołówkowe i bambi...
    • Synek jest trochę atopowy i ostatnio stosowałam mu na buźkę krem barierowy Emolium. Szału nie ma, ale krem jest fajny. Zastanawiam się teraz nad emulsją Emolium specjalną. Jest to duże opakowanie i mogłabym smarować całe ciałko, ale nie wiem czy warto... Chciałam umieścić ten wątek na "pielęgnacyjnym" forum, ale tam ciężko jest uzyskać odp. Liczę na Was.
    • Uzywacie moze urzadzenia na ultradzwieki do czyszczenia bizuterii? Ja mam od lat takie z Tchibo. Kilka razy uzylam i stwierdzilam, ze to wogole nie dziala. Teraz chcialam wlasnie je wystawic na ebay, ale cos mnie skusilo, zeby jeszcze raz sprobowac. I teraz widze, ze to jednak czysci, choc moze nie tak jak bym chciala. Poczytalam troche w necie i sa osoby z tych urzadzen zadowolone. Moze to z Tchibo nie jest najlepsze? Uzywacie moze takich urzadzen? Mozecie jakies polecic? W moim jes...
    • no wlasnie i teraz mysle jak by tu zrobic aby w razie potluczenia nie spadlo nam na glowy. Lustro ma miejsce przeznaczenia w jadalni na scianie Wiem ze sa lustra na specjalnych foliach, ale chyba nie u nas, bo pytalam , w Polsce mielismy szafe z lustrzanymi drzwiami na foliach Mysle w zwiazku z tym zeby podkleic lustro tasma, no ale jaka bedzie najlepsza, moze zwykla , szeroka i przezroczysta? Co o tym myslicie?
    • wybieram sie z malym (5 miesiecy) w dluzsza podroz samochodem. slyszalam o specjalnych gondolach, w ktorych bezpiecznie mozna transportowac zapietego niemowlaka. ze wzgledu na czas podrozy wolalabym to rozwiazanie od fotelika. orientujecie sie, gdzie mozna je kupic lub lepiej - czy mozna je gdzies wynajac? jakie firmy je oferuja i mniej wiecej ile kosztuja? dzieki
    • Chodzi mi o taką z membraną. Czy nie straci swych właściwości? Na metce jest napisane aby nie prać w płynie do prania??? (kurtka firmowa) Z góry dziękuję:)
    • mam monitor LCD i nie wiem czym czyścić ekran-po przeciągnięciu wilgotną szmatką zostają zacieki..podobno jest jakaś specjalna pianka-ile takie cuś kosztuje i jak się nazywa? wiecie może?
    • ma ktoś link?
    • Mam pytanie: czy warto kupić jakąś spoecjalna torbę typu "do wózka", taką na wyjścia.Mam taka stara torbę,nie ma w srodku kieszonek, trochę się sfatygowała,więc zastanawiam się nad kupnem nowej. Ale jaką? Widziałam na allegro torby graco ...Czy to jest to, czy warto ją kupić? A moze kuferek? Acha, na razie karmie piersia ,więc nie potrzebuje butelek i wszystkiego związanego ze sztucznym karmieniem.Ale potem ... Poradźcie użykowniczki. pozdrawiam ewa
    • Witam wczoraj kupiłam buty w Ecco z geotexem, muszę teraz użyć specjalnego preparatu do butów z geotexem, czy kupię go gdzieś oprócz ecco?
    • Witam, chciałabym nabyć laktator (awaryjnie, jeśli nie będzie potrzebny będę mogła go zwrócić). Zupełnie nie wiem jaki, ale polecono mi np. Medela Mini Electric lub Chicco. Czy możecie mi coś doradzić? Raczej nie chciałabym ręcznego. I czy musze razem z laktatorem nabyć od razu jakieś specjalne akcesoria? chodzi mi o butelki, pojemniki itp. Przepraszam, ale jestem zielona :)
    • dla dziecka kierowałyscie się jakimis specjalnymi zaleceniami przy kupnie
    • Widziałam dziś w Empiku przy kasach czekolady Lindt (dwa rodzaje: z chili i z solą morską) za 1,99 zł. Nie wiem, czy promocja jest we wszystkich salonach, ja byłam w Silesii w Katowicach.
    • Jak sie zachowuje? Zawsze kupowalam dziecku zwykle ale takie porzadne, grube i ociepane futerkiem buty, ktore nie przemakaly nawet przy dlugich zabawach na sniegu. W tym roku nie moge jednak dorwac rozmiaru, w pożądanym widzialam jedynie buty z gore-texu, ponoc nieprzemakalne, ale totalnie bez zadnego futerka. Stad pytanie, jakie macie doswiadczenia sniezne z tym materialem i jak to jest z marznieciem w nich nogi...?
    • Dziewczyny, zamierzam kupić DVD na barzdo długie podróże samochodem. Może macie jakieś doświadczenia w tym kierunku? Przejrzałam po krótce ofertę allegro, ale tam wiadomo każde jest najlepsze ( w opini sprzedawcy oczywiście). I jeszcze jedno. W jaki sposób montujecie je w samochodzie. Wiem, że można kupić specjalny pałąk, spotkałam też jakąś siatkę w tym celu, ale jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić, a zdjęc brak :-)
    • Mieszkam w Gdyni. Poszukuję kubka niekapka firmy GERBER. Mój synek nie chce pić z innego. Magiczny kubeczek z uchwytami Suzy's Zoo umożliwia wygodne picie napojów bez rozlewania. Specjalny zaworek zapobiega wylewaniu płynu gdy kubeczek się przewróci lub gdy znajduje się do góry dnem. Uważam, że w odróżnieniu do innych łatwo go umyć. Jest rewelacyjny a nigdzie go nie ma. Czy ktoś uważa tak jak ja i widział go w sprzedaży?
    • Wybieramy się na wakacje z 4 miesięcznym synkiem i trochę szkoda mi wkładać go do fotelika samochodowego na 8 godz. Jedziemy na noc i najlepszym rozwiązaniem będzie przewiezienie małego w gondoli. Nie wiem tylko gdzie można kupić taki zestaw go montowania gondoli w samochodzie. Interesują mnie przede wszystkim sklepy internetowe lub znajdujące się w okolicach Katowic. Za pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się