Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Avon
ZMIEŃ
      specjalne

specjalne

(25 wyników)
    • Zobaczcie sobie w strefie juz jest....Jak dla mnie po krótkiej nieobecności nic specjalnego;)
    • Co za beznadzieja! Tym razem to już naprawdę jakieś zalegające śmieci z magazynu. I to sie nazywa "specjalna" :))))))
    • W dobrych obyczajach było uaktualnianie oferty specjalnej, a tu dzisiaj zaglądam na tę stronę i w dalszym ciągu ten zestaw figuruje. Co gorsza w ofercie specjalnej do K13 też jest, więc jak to właściwie jest? Czy nie wydaje Wam się, że oferta internetowa nie podlega tym samym regułom co produkty z oferty netto i z katalogu z info "do wyczerpania zapasów"? Podobno niektóre dziewczyny nie dostają zamówionych produktów, a inne, które złożyły zamówienie później, tak. Jakie są Wasze doś...
    • Jaka ta gazetka jest ? Ciekawa? Cos specjalnego zostało umieszczone?
    • proponuję utworzyć dział, w którym na bieżąco będziemy wpisywać produkty Avonu z ofery specjalnej i internetowej,których wam nie przysłali bo już nie mają w zapasach.To będzie bardzo pomocne dla osób,które nie uzbierały wymaganej kwoty zamówienia lub chcą przekroczyć próg opustowy.
    • ... na formularzu zamówień- czy mogłabym prosić o informację, co i za ile mozna nabyć?
    • W strefie konsultanki w ofercie specjalnej też macie "czasowo niedostepna" ? Jelsi dzis skladałabym zamowienie to chyab bymsie zdenerwowaa... ja tak juz am od kilku dni...
    • Moja przyjaciółka zapisała się niedawno do Avonu, żebysmy miały 23% znizki. Do tej pory kupowałyśmy kosmetyki w COK. Niedawno dowiedziałam się, że jeżeli zamawia się paczkę, konsultantki mają oferty specjalnie dla nich i oferty demo. Formularz 04 już mamy, więc wiem jakie są oferty. Czy możecie mi powiedzieć, jakie będą oferty w kampaniach 05 i 06? Mam cichą nadzieję, że będę mogła dzieki nim kupić szybciej dwufazowy peeling Avon Clinical :)
    • Czy może mi ktoś napisać jakie są braki z oferty specjalnej na stronach 94-95 w katalogu 02 ? Mam bardzo małe zamówienie i nie uda mi się uzbierać 160zł.
    • Jakie dokładnie próbki wchodzą w skład tego zestawu 75 próbek produktów do pielęgnacji cery???
    • Czy zamawiając z tej oferty kwota wliczana jest do opustu? Wyjaśnijcie mi na czym to polega,proszę:) Ewa
    • A szkoda :/
    • mam pytanie do dziewczyn,które dostały ipoda za polecenie.Działa wam? Od godziny próbuję i nic.Pomocy
    • czy zamawiała może któraś z pań tą wodę toaletową w edycji specjalnej 50 ml za 25,90? jeśli tak to czy to flakon z atomizerem? z góry dziękuję za odpowiedź
    • Czciałam się dowiedzieć czy jest jakiś krem dla cery z popęknymi naczyńkami krwionośnymi?
    • jest juz oferta internetowa :))) tylko,że bez zdjec :/
    • Witam, chciałam się dowiedzieć jakie są oferty demo w katalogach 04 i 05? Prosiłabym o podanie mi tych ofert:) Pozdrawiam.
    • O co chodzi z tym programem? Jaka to jest "wymagana sprzedaz"? Oferty za 20 zl sa bardzo kuszace - ale jakie trzeba spelnic warunki, by dokonac takiego zakupu? Cytuje ze strony avonu: Konsultantki uczestniczące w Programie Lojalnościowym, które osiagnęły wymaganą sprzedaż w katalogu 9/2004 mają możliwość skorzystania z oferty specjalnej na zakup zestawu produktów. Oferta działa w katalogu 10/2004 Numer katalogowy zestawu 7877 4 Cena zestawu: 20,00 zł Produkty wchodzące...
    • Czy do katalogu 05 jes oferta netto? Jesli tak to czy na internecie mozna ja gdzies przejzec?Z gory dziekuje za odpowiedzi!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się