-
Narodowi socjaliści rabują kapitalistyczne banki? Bolszewickie atawizmy są nie do wyplenienia wśród lewicy. Neonaziści kopiują wzorce działania od RAF, o co tyle aj,waj. Zapytajcie Cohn-Bandita czy Joschki Fischera.
Jedyny plus tej paniki jest taki, że może Niemcy sparaliżują swoje służby specjalne; zawsze to lepiej dla Polski.
-
Mam syna który ukończył szkolę zawodową specjalną i ma zawód na świadectwie cyt...pomocnik gospodarstwa domowego ... kto i gdzie wynalazł ten zawód ... uczył się na koszt państwa i teraz ma zawód bez sensu nie wiem ale jestem przekonany że był to tzw wałek ..teraz musimy kraść aby żyć.
-
specjalny status to za mało. ten sowiecki wrzód na zdrowym ciele europy trzeba potraktować bardziej stanowczo.
-
wyludzanie diet, kredytow, tym przejawia sie patriotyzm pisdzielcow!!!
-
Albo media sa trzepniete w tym kraju, albo wszyscy ludzie ! toz to NON EVENENMENT ! Banalne zachowania tifozi nad ktorymi trzeba zapanowac metodami wyprobowanym w innych krajach Europy (i ktore daly swietne rezultaty). Nic tu poza pilke nozna nie wykracza !!!
-
Gazeto. Po raz kolejny masa błędów w krótkim artykule. Poniżej
kilka "smaczków".
"[i]Jeden z pasażerów, 49-letni mechanik, pracujący w Irlandii,
który wracał po Świętach do Dublina, odleciał jednak do Irlandii z
90-gramami hexogenu - potężnego materiału wybuchowego[/i]."
Zdanie wielokrotnie złożone (błędnie zresztą). Do tego niepotrzebne
powtórzenie nazwy kraju w tak krótkim fragmencie. Nie mówiąc już o
tym, że wynika z niego jakoby Dublin nie był w Irlandii :D.
--------...
-
GW i jej dziennikarzom serdecznie dziekuje.Szczegolnie,pracownikom
portalu,gazeta.pl,wyborcza.pl ze w dniu tragedii
10.04.2010,potrafili,pomimmo niesamowitego obciazenia serwerow,tak
szybko reagowac,odnawiac strony,dodawac zdjecia,opisywac i w
wyjatkowy sposob tragedie katastrofy lotniczej w ktorej Prezydent
Rzeczpospolitej Polskiej,wraz z politykami,generalami,poslami zostal
pozbawiony zycia,opisywac i przekonywac ze to nie byl makabryczny
zamach na politykow i prezydenta Ruzec...
-
..i to miala byc ta zakomita jednostka specjalna GROM??? panowie
akto rozmawia o problemach w wojsku na lamach mediow,to jakas
amatorszczyzna.Od chwili oficjalanych wypowiedzi generalow i
politykow ta jednostka przestal byc ,,specjalna,,Trzeba rozgonic to
towarzystwo i od nowa zbudowac Grom -bis a panom podziekowac i do
cywila.....a pan Petelicki pod sad za zdrade tajemnicy...
-
Sa przeciez ubezpieczenia na zycie - jak to mówił cimoszewicz - trzeba sie było ubezpieczyc. Politycy sobie nawzajem przyznają renty specjalne a inni musza tyrac ...
-
Proponuję, aby Ruch Palikota zapisał sobie i przestrzegał tego w swoich szeregach, aby 50% kandydatów na posłów w tym ugrupowaniu stanowili homoseksualiście, a drugie 50% tranasexualiści, żadnego heterosexualisty:) i wówczas będzie sprawiedliwie:).
-
Wśród zasług laureatki zapomniano wymienić ustawę bezwzględnie karzącą za posiadanie narkotyków (współtworzyła ją z Tadeuszem Cymańskim, w 2000 roku).
Do tej pory skazano z mocy tej ustawy 350 tys. (osadzono w więzieniach ok. 40 tys.) ludzi, w przeważającej części posiadaczy drobnych ilości marihuany.
Wtedy mówiła, że jeśli ustawa okaże się zła, to sama wystąpi o zmianę. Natomiast jeszcze kilka lat temu wypowiadała się, że ustawa jest dobra i nie ma sobie nic do zarzucenia.
Mając taki do...
-
Ludzi ściągnąć na koszt Państwa, a zasrańców do pierdla i wystawić rachunek do zapłacenia. Nie chcą płacić, to do roboty w kamieniołomach. Jeszcze trochę, to "same bezkarne Gesslery" śmiać się będą z naiwniaków.
-
Czas na Pospieszalskiego i jego "nie warto rozmawiać". Nie mogę się doczekać. Zamiast tego można puścić jakiś fajny film, spektakl teatralny albo po prostu planszę "za chwilę dalszy ciąg programu". Wszystko jest lepsze.
-
głupi francuz ma tgv a my 'stalowego pielgrzyma'.
dumny jestem z mojego kraju, rodaków i kolejarzy.
niech będzie pochwalony.
-
Taka jest "solidarność Europy".Kiedy gospodarki się rozwijają,pod pozorem rozwoju całej Europy,banki silnych gospodarczo państw prowadzą"kolonizację"państw post-sowieckich.Robią to oczywiście z pobudek altruistycznych,bo na pewno nie z chęci zysku.W kryzysie zmienia się zasady gry aby ratować swoją gospodarkę,nie udając nawet,że ma się nas gdzieś.
-
Polecam film
-
Tak misja specjalna to bardzo dobry program,który trafnie pokazywał
nieprawidłowości sfery polityczno-gospodarczej.
-
Czy ktoś wie jak ma się sytuacja osób, które były ubezpieczone na tą okoliczność??? Czy warto w ogóle się ubezpieczać???
-
IAR w Sztockholmie to mgr historii zmyslonej,Michal Haykowski, autor wielu
tomow czystej, nieokraszonej faktami, fikcji historycznej. Firma, jak wiadomo,
zostala sprzedana nie za 74 miliony dolarow,a za 78 milionow w gotowce i
prawie 400 milionow w gwarancjach panstwa szwedzkiego. Jak sie mogl wycofac
kapital rosyjski z firmy,jesli udzialowcami sa przede wszystkim Rosjanie? To
by mnie bardzo interesowalo!;)))
Saab w końcu uratowany. Szwedzką markę we wtorek zdecydował się w końcu
odk...
-
WRESZCIE!