Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      specjalne

specjalne

(24 wyniki)
    • Dziewczyny, mam zamszowe Maranciaki. Niestety są jasne i znacznie mi się ubrudziły - kurz i ślady po jeansach. Czym to usunąć? Czy któraś z Was prała je w pralce???
    • Kochane! Za miesiąc mam ślub przyjaciółki na którym swiadkuje. Ponieważ mam krótką sukienkę i nie do końca jestem zadowolona z moich ud.... wymyśliłam, że potrzebuję jakichś mega obicksających rajstop.... Ale czy są w ogóle takie??? W sensie żeby wygladaly jak normalne cieliste cieńkie rajstopy, ale żeby bardziej obciskały niż normalne.... Wiecie coś???? Bicze na Wasz pomoc...
    • Czy ta sukienka to taka zwykła sukienka na lato, czy bardziej na specjalne wyjścia? img240.imageshack.us/my.php?image=sukienka8xn.jpg
    • j/w
    • Czy któraś z Was widziała w polskich sklepach La Senza ten model stanika? Liczę na szybką odpowiedź :) www.lasenza.com/eng/products/bras/convertible/u-plunge?385201-010
    • Większość spodni to obecnie biodrówki, bardzo niskie lub niski stan. Mam problem z normalnymi rajstopami wcinającymi mi się w pas powyżej spodni. Która firma produkuje rajtki pasujące do biodrówek? PS Uprzejmie prosze o niewydziwianie na temat rajstop pod spodniami, dzięki.
    • ...pilnie poszukiwana. Wiecie może gdzie w W-wie znajdę takową? Konkretnie takie majtki, co to kończą się pod biustem i świetnie się w nich wygląda (oczywiście, jak już na tę zbroję coś innego się założy), przynajmniej teoretycznie - znam to tylko z programów typu "Jak dobrze wyglądać nago", a mam potrzebę sprawdzenia na sobie :)
    • www.snobka.pl/artykul/1061/biustonosz_very_sexy_victoria_s_secret Jak dla mnie świetny pomysł. Szukam czegoś podobnego, ale w Polsce, żebym mogła przymierzyć - potrzebuję do letniej bluzki stanika, którego ramiączka zapinało by się między miseczkami i zakładało na szyję.
    • Moim nastepnym zakupem będą ciemne granatowe rurki dzins.Więc gdzie są najlepsze?takie które: nie rozciągają się,dobrze leżą,są w miarę przystepnej cenie,z dobrego dżinsu.Głównie chodzi mi o to że jak juz kupie dopasowane to żeby po 3 noszeniach nie rozciągnęły sie? macie jakieś typy?bardzo prosze o radę
    • czy któras z was ma jakis swój sposób na wyczyszczenie zamszowych butow...??? moje sa nie tyle brudne od noszenia ich ale jeansy nie wiedziec czemu zostawily na bezowych butach zielone slady... slyszalam ze dobra jest skorka z chleba ale niestety to za malo. moze wy macie jakies sposoby... pozdr.
    • ach jakie piekne w sam raz dla mnie;0
    • witam, pytanie jak w temacie, był ktoś? kupił coś? widziałam na koledze fajny sweter i on mi te dwa magiczne słowa rzucił. Nie jestem z Warszawy, a tam podobno można gdzieś tę markę napotkać. Prawda to?
    • Kiedy jestem w USA to zawsze odwiedzam Target - mam slabosc do tego sklepu i nie kryje tego. Zawsze jakiegos "dezajnerskiego" ciucha tam dla siebie i dziecka znajde. No i okazuje sie, ze miete do Targetu czuja tez slawni projektanci. Najpierw byl Mossimo, potem Mizrahi i Liz Lange, a teraz Proenza Schouler. Oto ich propozycje: www.target.com/gp/browse.html/ref=sc_pgb_r_12_0_16275561_1/602-0492545-2703017?ie=UTF8&node=265857011 Moim zdaniem sa nieglupie. Czytalam, ze projetan...
    • Mam sandalki z wielu cieniutkich paseczkow w kolorze ecru, niestety zamsz szybko przycaga brud i teraz ich kolor nie jest taki ladny jak przedtem :( Macie jakis pomysl, jak mozna je wyczyscic? Bede wdzieczna.
    • nie wiem, czy to dobre forum. ale moze pomozecie. jak wyczyscic (albo wyprac) kurtke narciarska, taka nieprzemakalna, by nie utracila tej nieprzemakalnosci? kiedys mama mi taka wyprala i zaczala przeciekac.
    • aukcja.onet.pl/show_item.php?item=46481312 opinie o takim biustonoszu niby są dobre ale może któraś z Was drogie panie używała i może powiedzieć coś więcej, spełnia swoje zadanie ?
    • Kupiłam śliczny pasek, z solidnej skóry cielęcej, dość sztywny na razie. Niestety był ostatni więc nie miałam wyboru i okazuje się ze jest nieco za długi. Tzn zapinam się spokojnie na ostatnią dziurkę, niby wielkiego luzu nie ma ale mam wrażenie że lepiej bym się czuła jakby była jeszcze jedna. W ogóle najchęniej bym go nieco "ucięła" ale to oczywiście bez sensu bo bym go zepsuła do cna. Jakby była jedna dziurka więcej, może końcówka łatwiej chowałby się w szlufce jeansów. A tak...
    • Witam Od pewnego czasu szukam pasty do butow sa ze skory lakierowanej(biala) polecicie jakas ? mam tez na nich lekka ryske .. szlyszalam ze sa jakies srodki(pasty,kremy-nie wiem) ktore "zamazuja" takie rysy ... potrzebowalabym nazywy lub gdzie mozna owe dostac ... z gory dziekuje :) :*
    • Od zawsze mam brazowe wlosy, farbuje je na rozne odcienie brazow ale...no wlasnie mam juz dosc i na lato chcialabym je troche rozjasnic, do takiego ciemnego naturalnego blondu, a nie mam pojecia jak sie za to zabrac domowym sposobem zeby nie wyszlo z tego nieszczescie. Poradzcie mi dziewczyny ;-)
    • czym czyscic buty skorzane czarne w sklepie powiedzieli ze natluszczac ale czym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się