Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      specjalne

specjalne

(59 wyników)
    • Zastanawiam się nad tym od czasu, kiedy przeczytałam, że w Polsce kupuje się najwięcej kremów pod oczy w całej Europie. Artykułu tego już nie znajdę, bo nie pamiętam nawet gdzie był. I myślę sobie tak: skoro kremów tych kupujemy najwięcej, to znaczy, że w innych krajach kobiety stosują pod oczy zwykłe kremy do twarzy. A ja zawsze myślałam, że te pod oczy są takie specjalne i wyjątkowe i nie można ich niczym zastąpić. Co Wy na to?
    • potrzbuję tuszu do specjalnych poruczeń... Ma być przyjazny oczom, delikatny, nie podrażniający, ale musi być bardzo trwały, zelazny wręcz! Żadnych podkówek, ospywanek, żadnego rozmazywania Czy takie coś istnieje? jeśli tak, to co to?
    • Hej Dziewczyny z racji, że większość jest w temacie mam pewne pytanie, ale chciałbym abyście potraktowały je poważnie i poważnie udzieliły rad. Mam długie włosy już mi się trochę przerzedziły nie są takie jak kiedyś gęste i mocne (chyba cholera to znak, że będę kiedyś łysawy), ale nie w tym teraz rzecz. Planuję się ściąć na krótko (może 9 i 6 mm) z tym, że na koniec chciałbym sobie zrobić taki mały bajer, a mianowicie ze swoich i takich specjalnych doczepianych warkoczyków syntetyczn...
    • Widziałam jak koleżanka dzisiaj nakładała na twarz krem do depilacji nóg na twarz. Powiedziała że ma meszek który ją denerwuje i dlatego go stosuje a jakikolwiek wosk od razu ją podrażnia. Czy tak można czy to nie jest szkodliwe dla twarzy...nie wiem sama...jakoś mnie zamurowało :) Kasia
    • Witam, Mam naturalny kolor średni blond ze złocistymi refleksami. Podoba mi się mój naturalny kolor i nie chcę farbować włosów ani robić pasemek/belejaży etc. Jednak zimą moje włosy robią się takie ciemniejsze, brakuje im tego złocistego blasku:) Czy jest coś co je lekko rozświetli - tak jak kiedyś ponoć robił to szampon rumiankowy? Nie chodzi mi ani o farby ani o szampony koloryzujące. Dzieki
    • mam niesforne brwi,stowsowałam dotychczas żel do włosów,ale to wiadomo tylko w domu. Chciałabym cos do torebki,zebym mogła sobie te włosy w pracy przezcesać, polecicie cos?
    • pasemka włosów doczepione metodą na mikroringi jak to sie zdejmuje? Przy tulejkach - rozgina specjalnymi szczypcami a mikroringi jak?
    • CZY KTOŚ ZNA TEN KREM? PRODUKOWANY BODAJ PRZEZ LABORATORIUM "ALEKSANDRA"...PROSZE O OPINIE
    • Dziewczyny, może Wy mnie uświadomicie w temacie czy mężczyźni muszą uzywać kosmetyków z napisem "dla mężczyzn". Czy rzeczywiscie skóra męska różni sie aż tak od kobiecej. Czytałam gdzieś, ze jest grubsza i zwykle bardziej tłusta. I to wszystko? Męskie kosmetyki (mówię o balsamach czy kremach ) sa dosyć nieliczne i zwykle raczej drogie (np. nie ma kremu do twarzy tańszego niż 26.00 zł. ). W sobot kupowałam dezodorant VICHY w kulce bezzapachowy. Kosztował mnie 27.00 PLN, natomiast ...
    • Dlaczego lansuje sie tylko firmy zagraniczne.Kiedy sie skonczy ten mit zachodu,ze to co zachodnie i drogie to dobre.Zasmuca mnie bardzo fakt, ze jak prosze ekspedyjentke o pomoc,to nigdy nie proponuje polskich kosmetykow,a przeciez mamy naprawde bardzo dobre produkty.Jak pytam o polskie kosmetyki,to widze najpierw duze zdziwienie,a potem slysze- "oczwiscie mamy".Lansujecie tusze do rzes znowu zachodnich marek.Czy nie ma polskich dobrych tuszow do rzes????.
    • Jeśli ktoś to stosował to prosze niech napisze czy zadziałał,czy nie zniszczył zębów bo zastanawiam sie nad jego zakupem.
    • Mój problem to skórki przy paznokciach, szczególnie te na "płytce" paznokcia. Jak je same usuwacie ?
    • ze nie używam specjalnych kremów do pielęgnacji biustu?używam balsamu nawilżającego, ujędrniającego lub oliwki.mam 24 lata!
    • Jaki piling stosujecie do miejsc po depilacji intymnej i jak często go używacie?
    • Mam balsam do jasnej i normalnej karnacji, jestem b. zadowolona. Moje pytanie wiąże się z tym, że na opakowaniu jest onformacja, żeby ie stosować do twarzy. Zastanawiam się, czy jest ona tam tylko po to, żeby zmusić mnie do kupienia kremu tej samej firmy, czy rzeczywiście może mi zrobić na twarzy jakąś krzywdę. Czy gdybym zmieszała go ze zwykłym kremem do twarzy, to byłoby źle?
    • czy któraś z Was ma z nimi problem. Słyszałam ,że to można leczyć, poradxcie, pleasse:)
    • wiem ze to glupie pytanie. Ale jakich uzywacie past do zebów przy aparacie,jakies płyny ?????????
    • Witam, czy zakladajac tipsy u stop koncowki sa takie same jak do palcow u rak , tylko w innym rozmiarze, czy sa to jakies inne specjalne konce? dziekuje
    • Jak się robi w Wordzie znak "paragraf". Jakaś amnezja mnie opanowała.Pozmóżcie. Z góry dzięki! Magda
    • Zrobiłam wczoraj u kosmetyczki żelowe pazurki. Prosiłam, żeby były krótkie, bo wiele godzin dziennie piszę na klawiaturze. Pani niestety przesadziła, a ja myślałam, że się przyzwyczaję. Ale mija doba, a ja jestem już chora od tych paznokci. Nic nie mogę zrobić. :( A chciałam tylko, żeby były ładniejsze od moich naturalnych, które są słabiutkie i ciągle się rozdwajają. Mam ładniejsze i tak długie, jak jeszcze nigdy (ok. 4-5mm). Jak nie będzie wyjścia to pójdę do niej, żeby mi skróci...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się