Gość: Goska IP: *.dami.pl 10.04.05, 08:37 aukcja.onet.pl/show_item.php?item=46481312 opinie o takim biustonoszu niby są dobre ale może któraś z Was drogie panie używała i może powiedzieć coś więcej, spełnia swoje zadanie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Papaya Re: biustonosz silikonowy IP: 141.76.121.* 19.04.05, 21:31 Niestety nie uzywalam i sama jestem ciekawy jak to sie sprawdza. Widzialam juz takie w katalogach wysylkowych , ale co ciekawe byly tam tylko miseczki A (a przy A to nie ma za duzo co trzymac). Moze na B to by jeszcze zadzilalo , ale na C to mi sie raczej juz wierzyc nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: biustonosz silikonowy IP: *.dami.pl 19.04.05, 21:45 ja się skusiłam i nie polecam, miseczka C którą wzięłam jest raczej miseczką A, i pasuje na koleżanke która ma bardzo małe piersi, ja gigantów też nie mam ale nie wiem czy nawet miseczka D byłaby dobra, generalnie miseczki są własnie małe,a i jak koleżanka założyła i "uformowała" piersi w tym staniku nie było tak jak zapewniają, że uwypukla piersi, siedziały jak w zwykłym staniku.Takie są moje doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
siren1 Re: biustonosz silikonowy 20.04.05, 10:08 ja mam podobny i jestem z niego zadowolona. Użyłam go kilka razy, kiedy miałam na sobie sukienkę z odsłoniętymi plecami wiązaną na szyi. Bardzo dobrze się trzyma, a biust ma ładny, naturalny kształt. Na pewno nie powiększa biustu i nie ma na to co liczyć :)) Na pewno nie jest to biustonosz na co dzień, tylko na specjalne okazje (tzn. pod rzeczy, pod którymi zwykły biustonosz wygląda nieciekawie). Po jego zdjęciu piersi są trochę klejące i kwalifikują się do natychmiastowego umycia. Poza tym nie wyobrażam sobie nosic go cały dzień, bo jednak się czuje, ze coś jest przyklejone do ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fr Re: biustonosz silikonowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:05 > ja mam podobny i jestem z niego zadowolona. Użyłam go kilka razy, kiedy miałam > na sobie sukienkę z odsłoniętymi plecami wiązaną na szyi. Bardzo dobrze się > trzyma, a biust ma ładny, naturalny kształt. Na pewno nie powiększa biustu i > nie ma na to co liczyć :)) Na pewno nie jest to biustonosz na co dzień, tylko > na specjalne okazje (tzn. pod rzeczy, pod którymi zwykły biustonosz wygląda > nieciekawie). Po jego zdjęciu piersi są trochę klejące i kwalifikują się do > natychmiastowego umycia. Poza tym nie wyobrażam sobie nosic go cały dzień, bo > jednak się czuje, ze coś jest przyklejone do ciała. I przeważniw "widać" go pod sukienką. A bez sukinki wszystkich smieszy Odpowiedz Link Zgłoś