Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      srebrny

srebrny

(6 wyników)
    • Męzczyzni co sądzicie o srebrnych obraczkach.Na pierwszy rok naszej znajomosci chciałabym jakos zaproponowac mojemu słoneczku,zebysmy wybrali i nosili takie same srebrne obrączki ale sama niewiem czy to dobry pomysł,poradzcie
    • Zalożyłem nick z "szufelką" aby móc założyć forum prywatne "srebrna obrączka". Jest to forum dla mniejszosci seksualnych, abyśmy mogli porozmawiać o wszystkim nie narażając się na ataki homofobów i osób wrogo do nas nastawionych. Forum wymaga zalogowania się. Kategoria: Forum o forum -> Fora prywatne -> Różne -> Srebrna obrączka. Osoby, które zostaną wpuszczone na forum, a wykażą się brakiem tolerancji zostaną niezwłócznie z forum usunięte.
    • Witam! Piszac tego posta mam wielka nadzieje ze znajdzie sie kilka chetnych w doradzeniu facetow co mam kupic dla swojego Miśka :P Zblizaja sie jego urodziny...zastanawialam sie na jakimis perfumami az w koncu pomyslalam ze (ze wzgledu na duza liczbe spotkan oficjalnych jakie coraz czesciej musi odbywac przez prace) przyda mu sie cos eleganckiego. Pomyslalam o jakims dodatku do ubioru..moze jakies spinki do mankietow albo do krawata? Co o tym myslicie Panowie? Ponizej dwie rzeczy kt...
    • gdy człowiek mógł rzygać dalej niż widzi
    • czy są modne czy juz troche obciachowe chcę kupić facetowi łądne z białego złota od kruka ale nie wiem czy sie ucieszy jest raczej elegancki ale spinek jeszcze nie posiada

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się