Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      srebrny

srebrny

(8 wyników)
    • Pytanie do posiadaczek takowych. Irytuje mnie to, że się maże i każdego odbitego palucha widać, do tego czyści sie toto chujowo i zawsze wyglada jak uciapana;p Ostatnio PPD proponowała do tego typu urzadzeń okliwkę dla dzieci, ale jakoś mi sie całej kuchenki oliwką smarowac nie chce ;p
    • W związku z tym, że mam za półtora tygodnia wesele- nie moje, hehe- potrzebuję abyście mi doradziły jakie buty do kiecki zamieszczonej na zdjęciach. I czy fryzurę fajną wybrałam. Mam długie rude włosy, ciężkie do ogarnięcia. Biżuterię do sukienki planuję w postaci kolczyków i bransoletki w błękitnym odcieniu, bo uważam, że kokarda sama w sobie jest ozdobą. Co prawda na dupie, ale jednak :) I buty muszą być na małym obcasie, bo padnę tam natychmiast, a zamierzam najpierw trochę za Młodą pog...
    • Kupiłam ostatnio w outlecie Zary taki zakiet. Kupiłam go duuużo taniej, bo....żakiet był bez guzików :D No i teraz nie wiem jakie guziki do niego przyszyć. W oryginale przypuszczam były duże, srebrne ( bo jakos styl taki doboszowy mi podpowiada). Jak będzie lepiej wyglądało? Jak doszyje srebrne guziki, czy lepiej czarne, jakies "grzybki"?? co radzicie? Guziki powinny byc z przodu w dwóch rzędach i na pagonach. fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2064711,2,1,zakiet.html fotoforum.gazeta.pl/zdj...
    • Zastanawia mnie fenomen negatywnego postrzegania białych aut i pozytywnego srebrnych. Dla mnie srebrny to nie kolor i nigdy, przenigdy nie wybiore takiego jezeli będe miala na to wplyw :) A z drugiej beczki- np takie bym chętnie przyjęła, ale tylko w kolorze białym [img]https://www.caradvice.com.au/wp-content/uploads/2007/03/volvo- c30-front-quarter-cosmic-white.jpg[/img]
    • Macie jakieś fajne propozycje, mogą być nietypowe. Będę mieć chrześniaka Wiktora. Chrzest za 2,5 tyg wiec porada na "już". dzięki
    • Ja bym chciała biżuteryjnie się zapytać i ew zamówić sobie. Ale ja miewam głupie pomysły i nie wiem, czy się da. Odezwij się słonko!!!!
    • lubicie,nosicie?jesli tak to jaką i z czego:-)ja preferuje srebrna z kamieniami masci wszelakiej.latem gdy jestem nad morzem szaleje z bursztynami:-)ostatnio zakochałam sie w bizuteri pewnej pani od nas z forum;-)(doszły i sa cudne). gdybyś mówił językami ludzi i aniołów a internetu byś nie miał..:-)
    • Dziewczyny od jakichś trzech lat na tym samym palcu noszę srebrny pierścionek. Od kilku dni skóra pod pierścionkiem mi czernieje. Kiedyś tak miałam przy srebrnych kolczykach. Co to ma być kurczę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się