Forum eDziecko edziecko Niemowlę
ZMIEŃ
      srebrny

srebrny

(8 wyników)
    • będę matką chrzestną i zastanawiam sie kto kupuje świece, medalik itp. szukam u was porady co kupują rodzice chrzestnio, bo nie wiemy. nie chcemy dawać pieniędzy. co dostały lub co daliście swoim chrześniakom. pozdrawiam
    • Drogie Mamy! Wybieramy się na chrzciny do trzymiesięcznej dziewczynki. jaki prezent polecacie (w granicach 250 - 300 zł)? A może Wasze dzieci dostały coś ciekawego z okazji tego święta? dziękuję za rady.
    • Mam takie pytanie... Otóż kompletnie nie mam pomysłu na prezent dla mojego (przyszłego) chrześniaka z okazji chrztu... Może ktoś mógłby mi w tym doradzić albo powiedzieć co dostało jego własne dziecko od matki chrzesnej? Za wszystkie podpowiedzi z góry dziękuję :)
    • Dziewczyny co można kupić fajnego na chrzest (nie jesteśmy rodzicami chrzestnymi)?
    • Cześć Prosze Was czy macie może propozycję prezentu na chrzciny?? Nigdy nie kupowałam prezentu na taką okazję !!! Czekam na wypowiedzi :) Pozdrawiam.
    • Witajcie.W czerwcu moj synek skonczy 7 mies i bedziemy go chrzciz.Poradzcie co kupic chlopcu na chrzciny bo cal rodzina mnie pyta a ja nie mam pojecia.Co wy kupowalyscie lub co wasi synkowie dostali? Nie wiem czy ma to byc pamiatka,jesli tak to jaka czy poprostu zabawka ale tez czy taka dla 7 mies chlopca czy np juz kupiona na zas jak bedzie troche straszy? Poradzcie.Dzieki bardzo
    • nie wiem czy się ośmiesze tym pytaniem ale zapytam. Czy Wy drogiem Mamy karmicie swoje dzieci (7 miesięcy) łyżeczką jakąś specjalną czy może taką zwykłą? Proszę się nie śmiać:)
    • Zostanę chrzestną mojej bratanicy, czy macie jakieś fajne pomysły na oryginalny prezent?????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się