Forum eDziecko edziecko Małe dziecko
ZMIEŃ
      srebrny

srebrny

(9 wyników)
    • Witajcie, potrzebuję rady, co można, co kupuje się, czego rodzice moga oczekiwać, z czego mogą być zadowoleni w ramach prezentu na chrzciny. Dodam jeszcze tylko,ze to w ramach prezentu od chrzestnych, zakładam zatem ,ze powinno to być cos szczególnego. Pozdrawiam
    • Mam taki problem, otoz za miesiac zoastane matka chrzestna rocznej dziewczynki.i tu pojawia sie pytanie co powinnam kupic na prezent?Co wasze dzieciatka dostaly na prezent od matki chcrzestnej?
    • Witam! Drogie mamy podsuńcie pomysł jak przebrać dziecko w zimę. Moja 3- letnia córeczka ma choinkę w przedszkolu i mają się przebrać za zimę. Nie mam pomysłu jak ją przebrać.Proszę podsuńcie jakiś pomysł. Dzięki.
    • Mam wielki problem!! za 2 tygodnie zostaję matką chrzestną i nie mam pojęcia co powinnam kupić. Kto kupuje świecę dla dziecka?? Proszę o propozycje!!
    • Skąd wziął się zwyczaj dawania noworodkom w prezencie łyżeczki z okazji narodzin? Wiecie może? cyntia + iga (25.07.2004)
    • Powiedzcie mi babki co się daje w prezencie na chrzciny dziewczynce? Może macie jakieś ciekawe propozycje. Ania z córcią Martynką
    • Mam byc matką chrzestną i nie mam dobrego pomysłu na prezent dla Laury ma 6m- cy). Dałam już pieniądze na ubrano, ale chyba coś jeszcze wypada sprezentować. Oglądałam łańcuszki, ale taki żeby go było choć trochę widać, to kosztuje 250 zł. Do tego jakiś medalik i cena wzrasta do ponad 300 zł. Proszę poradźcie, co można kupić w prezencie. Nie chciałam dawać pieniędzy, bo pewnie się rozejdą i nie będzie miała żadnej pamiątki. Kasia
    • proszę o radę, jakie teraz daje się prezenty dziewczynkom? czy pieniądze, czy jakąś rzecz?
    • Witam serdecznie Wkrótce będzemy chrzcili naszego miska i za bardzo nie mamy pomysłu jaka pamiątkę z tej okazji mu kupic - czy moge liczyc na waszą pomoc. z góry dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się