Forum Kuchnia Wyposażenie kuchni
ZMIEŃ
      srebrny

srebrny

(10 wyników)
    • Planuje zakupic srebrna lyzke na ebayu, jakas kolekcjonerska, na pewno kilkudziesiecioletnia (moze nawet i stuletnia jak bedzie). Moje pytanie do Was brzmi: czy ja moge jej uzywac do codziennego jedzenia, czy one sa juz tylko do ustawienia w gablotce, bo sa za stare, nie do domycia i pelne zarazkow? ;) Mam sie o co bac czy raczej przesadzam. Prosze o pomoc! Dzieki! agg
    • jakie macie doSwiadczenie z uzywaniem "srebrnej"zmywarki .do dzisiaj bylam zdecydowana na zmywarke z nierdzewki ,ale nawet sprzedawca delikatnie mi odradzał (ze sie palcuje}nie ukrywam ,ze roznica w cenie miedzy biala a srebrna jest znaczna,teraz mam dylemat jaka wybrac?napiszcie jakie macie doswiadczenie ze zmywarkami srebrnymi.dziekuje
    • witam wszystkich forumowiczów !!! czy ktoś może mi wyjaśnić o co chodzi z tymi kolorami? totalnie straciłem orientację ... a wszywstko zaczęło się od tego, że 2 dni temu kupiłem w sklepie internetowym zmywarkę Bosch SRS-55M 18EU - w opisie był kolor inox . 2 godziny temu panowie przywieźli mi tą zmywarkę - patrzę a ona jest srebrna :( - miała stać koło lodówki ( kolor inox ) - więc dzwonię do sklepu internetowego i mówię im że miała być inox a przywieźli srebrną - na co pan odpowiad...
    • czy ktoś może mi polecić dobrą lodówkę w kolorze inox wysoką ok 185 cm? z góry dziękuję za odp kasia
    • - lodowke gorenje srebrne drzwi i mialam jakis zaciek i głupia wyczyscilam mleczkiem i teraz jest jasna plama to raz a dwa ze zarysowalam czyms na dole i jest biała skaza czym to zrobic czy są jakies środki czy mozna isc gdzies gdzie spryskają te drzwi raz jeszcze pomocy to nie moja lodówka
    • allegro.pl/item846907088_plyta_ariston_td_640_s_ice_ice_ix_ha_lodowa.html Chodzi mi o to że ona jest koloru lodowego nie miałam okazji jej obejrzec w sklepie a chcę ją zamówic przez allegro.Czy jest ona ładna jak się prezentuję czy piekarnik i okap srebrny może do niej byc.Bardzo proszę o pomoc.
    • jaka polecacie lodowke?? zastanawiam sie czy lepiej do zabudowy (kuchnia nie jest otwarta) czy wolnostojaca (srebrna)? wsrod wolnostojacych wiekszy wybor... (no i wyzsza moze byc- do zabudowy max 178cm). polecacie system no frost? czy nie bardzo? p.s. mile widzine konkretne modele :)
    • ...zwariować można Czy ktoś mógłby mi pomóc? Rozważam zakup lodówki z zamrażarką u dołu. wysokość od 170 do 185. Wolnostojąca. Sama już nie wiem co wybrać. Mąż chce 2 agregaty - czy warto - a może no frost. Jaka marka - tak do 2200 (rozważam też zakup w sklepie internetowym). Lieberr (tańszy) czy Bosch lub może jakiś Electrolux. Z info na forach wynika że włoskie lub tureckie (beko) czy nawet whiroole lepiej unikać. Czy macie może jakies opinie w tym temacie - najlepiej z własnego...
    • czy ktoś zna jakiegoś innego producenta kolorowych lodówek niż SMEG?
    • Pomożcie, nigdzie nie mogę takiej namierzyć. Szukam lodówki, która nie będzie szersza niż 50cm, czy ktoś taki model ma i/lub może polecić/odradzić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się