Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      srebrny

srebrny

(52 wyniki)
    • Poleccie cos sprawdzonego.
    • dziewczyny, szukam balerinek srebrnych, mogą być brokatowe, w rozm. 28-29. Widziałyście w którejś sieciówce, najlepiej w cenie wyprzedażowej :) Może coś ze świątecznych kolekcji??? Bo kolekcji wiosna lato jeszcze nie ma, nie? Niestety mieszkam na prowincji, więc nie jestem na bieżąco :) To forum jest dla mnie zbawieniem ;)
    • Jaka jest porządna fima produkująca srebrne zegarki damskie? W miare klasyczne i solidne.
    • Kupiłam w Zarze szare bolerko:) do fioletowej sukienki i przydałyby się pasujące rajstopki. Te z h&m są zbyt szorstkie i za bardzo strojne. Potrzebuję na 128/134. Widziałyście gdzieś?
    • Witajcie! czy podoba Wam się zwyczaj (jeszcze chyba mało polski), by z okazji chrztu obdarować dziecko srebrną łyżeczką lub grzechotką z wygrawerowaną datą urodzenia, imieniem, wagą i cm? Ja chcę sama kupić takie łyżeczki moim bliźniaczkom, grzechotki są dla mnie zbyt drogie. Na razie znalazłam w/w rzeczy na allegro, łyżeczki kosztują około 80 zł, grzechotki ponad 200. Sądzę, że będzie to dla moich dziewczyn w przyszłości miła pamiątka, sama nie mam nic z tak wczesnego dzieciństwa, a c...
    • w sobotę mamy wesele, sprawa pilna.
    • Dziewczyny, czy widziałyście gdzieś ładne bolerka do sukienek wizytowych dla dziewczynek, ale BEZ złotej/ srebrnej nitki? Rozmiar 104, kolory: czerwony, czarny, biały, jednokolorowe.
    • szukam srebrnego bolerka z H&M rozmiar 122 lub srebrnego z Zary na 7- 8 lat bolerka sa z tegorocznej kolekcji ktos widział??
    • Witam, poszukuję kapelusza i różdżki do stroju wróżki, mała dostała strój księżniczki i nawet nie chce o nim słyszeć muszę go trochę przerobić na strój czarodziejki :) tylko zostało mi mało czasu możecie mi doradzić gdzie mam uderzyć żeby dostać sam kapelusz i różdżkę ... dzięki za info :)
    • Pytanie do posiadaczek w/w bransoletek. Nie zamierzam przepłacać za Lilou, a chce kupić coś takiego na prezent - srebrny medalik na sznureczku. Podoba mi się to grubsze kółeczko (to na którym wisi bransoletka) z Mollie, ale za to przy Byilo można wygrawerować więcej znaków (planowałam dedykację na 15 znaków), ale nie wiem jak tak długi tekst będzie wyglądał na małej zawieszce. Czy posiadaczki tych bransoletek mogłyby napisać mi jak jest z ich jakością i trwałością?
    • Jak w tytule... Nadają się dla 3-latki?
    • Nie mam pojęcia, jak tego szukać, pod jakim hasłem (np na amazonie). Chodzi o nakładkę na kucyk, która zasłania gumkę. O, taką, ale dłuższą, tak ze 2 razy dłuższą... Żeby kucyk mocno sterczał do tyłu. To ozdoba do bardzo długich włosów. Jak tego szukać? [img]https://img20.imageshack.us/img20/8110/472310734375.jpg[/img]
    • czy ktos widział w jakimś sklepie Tchibo juz jakiś czas temu były ale podobna mogą być w galerii mokotow,
    • Szukam dla córki na bal rajstop świecących, srebrnych lub z brokatem, rozmiar 134-140. Widziałyście może w jakiejś sieciówce w Warszawie? Będę wdzięczna za namiary :)
    • Dziewczyny poradzcie! Chcialabym zamowic summerdaysy, znalazlam moj rozmiar (40) w dwoch modelach (z kwiatkiem i na 2 rzepy) i nie wiem na ktory sie zdecydowac. Dodam, ze stope mam stosunkowo waska i nigdy nie nosilam jeszcze summerdaysow:)
    • Podpowiedzcie dziewczyny listę prezentów dla 50 latków młodych duchem i tzw. jajem, z okazji 25 lecia związku małżeńskiego. Urządzają odnowienie przysięgi małżeńskiej w kościele, potem jest przyjęcie w restauracji chyba całonocne. Krótko mówiąc drugi ślub. Na zaproszeniu pisze na luzie, bez zobowiązań, bez gali- jak mam to rozumieć.
    • Za miesiąc czekają nas chrzciny bratanka (6 m). Będę chrzestną i zastanawiam się, co powinnam małemu kupić na pamiątkę z dewocjonali. Złoty łańcuszek da chrzestny a ja myslałam o czymś wyjątkowym, oryginalnym, może zrobionym ze srebra (tak do ok 150 zł). Może macie jakieś pomysły lub coś takiego dostały Wasze maluchy, co mozecie polecić. Będę wdzieczna za podpowiedzi (mile widziane linki z tym przedmiotem) + informacja, gdzie to mozna kupić. Za pomoc będę Wam bardzo wdzięczna. Po...
    • Jak w temacie. Kupiłam sukienkę H&M amarantową o taką : allegro.pl/h-m-sukienka-wizytowa-na-okazje-super-cena-i1344906276.html i zastanawiam się jakie bolerko do niej kupić. Może w tym samym kolorze z brokatową nitką? Widziałam takie w H&M w kolorze złotym i amarantowym, ale nie jestem pewna, czy to taki sam odcień jak sukienka. Rajstopki będą białe ze srebrną nitką.
    • Chodzi mi o dużą torbę w kolorze srebrnym z nabijanym malutkimi ćwiekami napisem DIVERSEBAG. W outlecie we Wrocławiu już nie ma toreb w tym kolorze. Model nosi nazwę PALOMA II. To jest zeszłoroczny, letni model, bardzo charakterystyczny - chyba większość "modowych" gazet zamieszczała zdjęcia tych toreb. Bardzo proszę o pomoc, nawet nie wiem gdzie jeszcze są outlety Diverse.
    • Moj synek bardzo pragnie miec malutki aparat cyfrowy. Chcialabym kupic cos w miare porzadnego, ale tez nie za drogiego. Tzn. tak do 400 PLN gora. Ja jestem zwolenniczka Canona Ixus, ale ponizej 100 euro to raczej takiego nie dostane. Jaka marka jest jeszcze warta uwagi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się