Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      srebrny

srebrny

(9 wyników)
    • hehe ciekawy artykul, nigdy bym tak tego nie interpretowala, ale ok ;p " target="_blank" rel="nofollow">www.motokobiety.pl/Nie,wszystko,zloto,co,sie,swieci,kolory,samochodow,503.html a ja myslalam ze sie bierze kolor srebrny zeby sie zbytnio nie wyrozniac ;p
    • Na drodze. tiny.pl/jf62 Bo mogą nią jechać policmajstry zaopatrzone w videorejestrator.:))
    • Koło Pojazdów Zabytkowych Automobilklubu Krakowskiego zorganizowało tradycyjną imprezę KRAK 2005. Była to VII Runda Mistrzostw Pojazdów Zabytkowych. Impreza ta zgromadził na starcie kilkadziesiąt samochodów, często niezwykle unikalnych. Samochody podziwiały rzesze mieszkańców Krakowa i turystów, zwłaszcza w czasie Konkursu Elegancji i wystawy na Rynku Głównym. Byłem na tej paradzie i porobiłem pare fotek - samochodów, które subiektywnie uważam za ładne i ciekawe (bo np. Tatra 87 nie jes...
    • Przez 25 lat system ABS upowszechnił się i od połowy przyszłego roku będzie stosowany we wszystkich samochodach sprzedawanych w Europie Zachodniej. (......i bardzo dobrze) Pzdr.
    • Witam, czy ktoś ma jakieś doświadczenia z wydłużaniem samochodów? Ewentualnie namiary na kogoś takiego? Przyszedł mi do głowy pomysł na przerobienie Poloneza na "limuzynę" dłuższą i jakieś 100-120 cm, chciałbym jednak to przedyskutować najpierw... Dzięki.
    • Jak jeździ się po mieście regularnie codziennie o podobnych godzinach, np w drodze do pracy, to łatwo jest spotkać te same samochody, których kierowcy też jeżdżą wtedy do pracy. Rozpoznaje się samochody, czasami i kierowców. Pozdrawiam pana w srebrnym Palio Weekend, który codziennie z trudem wyprzedza mnie na wąskiej drodze (oczywiście na zabudowanym), po to by za kilka kilometrów zjechać na chodnik i wysadzić pasażerkę. W większości przypadków nie udało mu się wysadzić pasażerki zan...
    • Kr 0005J. Srebrne , zajefajnie oprofilowane i na 22" alusach.Takie coś jeździ w Krakowie.Ciekawe, ile takie cacuszko kosztuje?
    • Kupując auto w ulubionym kolorze, musimy liczyć się z dodatkową opłatą za lakier. Niewiele jest bowiem kolorów w tak zwanym pakiecie standardowym. W tabeli podajemy ceny za lakier typu metalik Dodatkowej opłaty za lakier nie poniesiemy, gdy zdecydujemy się na zakup auta w kolorze białym. Wielu producentów daje nam jeszcze do wyboru kolor: granatowy, czerwony i czarny. Nie wszyscy jednak. Za kolor czerwony musimy dopłacić np.: gdy kupujemy opla od 500 do 800 zł (w zależności od modelu), fia...
    • Krótkometrażowy, 500 zł wejściówka na "salę kinową" .:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się