Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      srebrny

srebrny

(104 wyniki)
    • srebrny to moze dosc zle brzmi, posrebrzany raczej :) i nie szarawy a bialy. Blyszczacy. Dekolt w ksztalcie serca. Fajny jest, ale nie wiem co do niego zalozyc?? chodzi mi o wyjscie na takie wieksze imprezy typu wesele czy jakas uroczystosc w clubie urodzinowa. Dawajcie propozycje :)
    • Którą chanel 2.55 byście wolały- ze złotym łańcuszkiem i zapięciem czy srebrnym? Mój typ srebrne, ale jeszcze się waham...
    • Moja sylwetka jest dość proporcjonalna, jestem dośc wysoka 170 cm. mam szczupłe nogi... Jutro wychodze do clubu i chce załozyć sukienke w srebrnym kolorze, długość dość krótka, do tego najwygodniej byłoby mi włożyć czarne, kryjące rajstopy. Sukienka jest z błyszczącego (ala jedwab) materiału. Gdy przeglądam się w lustrze wygląda ok, ale ja to średnio się znam, dlatego Was pytam. :) pozdrawiam
    • Ostała mi się z jakiejś imprezy srebrna sukienka;) Leży na mnie świetnie ale zastanawiam się czy pasuje na wesele iść w srebrnej, lekko błyszczącej kiecce? Teraz chyba pastelowe kolory modne? :P Co myślicie? Wygląda podobnie do tej, tylko się bardziej błyszczy i ma więcej marszczeń :) : t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSB0Ave3km2AcaO52zL0kBQ2TdqrXn33CQtd5C8k3l_qlCN_55P&t=1
    • Witam Panie:) mam nietypowa sprawe:P sam na tym sie nie znam:) a panie zapenwne tak:) potrzebuje dobrac odpowiedni kolor koszuli do srebrenego krawatu i srebrnych butów:) byle nie czarny bo to chodzi o zespol muzyczny ktory gra na weselach a czarny troszke nie pasuje:) bardzo prosze o rade:) pozdrawiam:)
    • czy takie połączenie kolorów jest jeszcze modne?
    • Witajcie! Mam prosbe do Warszawianek - czy wiecie moze gdzie znajde buty o rozmiarze 35? Szukam butow do slubu, srebrnych sandalkow lub peep toe. 36 jeste dla mnie najczesciej za duze... Nie chce zamawiac w internecie, bo mam kiepskie doswiadczenia.
    • Srebro to moj ulubiony kolor. Macie srebrna torebke? Wydaje mi sie uniwersalna, no bo do czego moze nie pasowac? Ale buty chyba raczej nie powinny byc tez srebrne, to bylaby przesada? Co sadzicie?
    • odkryłam w szafie 10 srebrnych bransoletek, założyłam i ...po wyczyszczeniu powinno być fajne, ale z jakim strojem je zestawić, bo chyba nie do wszystkiego pasują:( fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2430345,2,1,bransoletki-001.html fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2430346,2,2,bransoletki-002.html no i jeszcze jedno nabrałam ochoty na długi łańcuszek, jaką długość powinien mieć? za linię biustu?
    • Uwielbiam srebrny kolor. Chce kupic torebke i buty w tym kolorze. Nie moge chyba nosic ich jednoczesnie? Jakie buty zalozyc do srebrnej torebki i jaka torebke do srebrnych butow? Do jakiego ubrania pasuja takie dodatki?
    • nie taką balową ani elegancką,tylko do noszenia na codzień, na ramię.
    • Zakupiłam suknię srebrną na ramiączkach. Jest ona z połyskiem, długość za kolano. POtrzebuję ją na elegancka uroczystość, ale termin kwietniowy jest raczej niepewny pogodowo - tu pytanie.... Jaki żakiet, szal? Chodzi mi o kolorystyke.... mnie najbardziej kojarzą się dodatki czarne,ale chciałabym cos jaśniejszego. Zapewne najprościej ubrac suknie i zrobic próbe koloru! Moze ktoś eksperymentował z takimi kolorami?
    • a ja mam srebrne balerinki, z wycieciem z przodu i z kokardko, czy srebrne buty sa teraz modne?;)
    • Czy takie kiecki są jeszcze modne?:) Chciałam założyć na imprezę albo na ślub ale podobno teraz pastele modne;) 3.bp.blogspot.com/_hljz75nN020/TSmZjU2iT9I/AAAAAAAACnQ/hMt0JZbNkcw/s1600/cz.jpg moja jest podobna ale jest bardziej obcisła i ma marszczenia :)
    • mam srebrny pasek i torebkę i postanowiłam dokupić buciki na wiosnę-lato w tym kolorze; nie wiecie może gdzie takowe znajdę? a dodam, że szukam w w-wie, najlepiej wola park i okolice
    • Drogie Panie, wiadomo mamy mode na zlote i srebrne torebki. Moda ta nie ominela i mnie :) Mam juz wypatrzone: zlota i srebrna, obie dosc duze i workowate. I tutaj moje pytanie, jezeli mialybyscie kupic jaka wybieracie? ZŁOTA CZY SREBRNA Osoba, ktore chcialyby odpowiedziec: zadna, sa brzydkie - dziekuje, prosze sie nie wpisywac. dziekuje za odpowiedzi, pozdrawiam =)
    • Obleciałam dzisiaj arkadię i nic. Szukam srebrnej bluzki do czarnej taftowej układanej spódnicy w srebrne i złote prążki. Ja znalazłam tylko idealnie pasującą szarą z ozdobnym rombem z czarnego tiulu i złotymi cekinami na tym w simple, ale mam wątpliwosci, czy będzie pasować na wesele. Jest z wiskozy, ma rękawki motylki i dekolt w serek. Widziałyście może gdzieś srebrną bluzkę?
    • Elegancka i orginalna srebrna biżuteria??macie dziewczyny jakieś fajne stronki?.Szukam ciekawej srebrnej biżuterii, bez tych wszystkich kolorowych cekinów, koralików i innych odpustowych udziwnień.Po prostu nie podoba mi się to i jakoś nie bardzo założę do pracy. Może macie jakieś ciekawe strony z wysyłkową srebrną biżuterią, orginalnie zaprojektowaną i całą ze srebra? pozdrawiam i czekam na wasze pomysły.
    • potrzebuje bardzo ozdobnych i duzych kolczykow, cos w tym stylu www.picoodle.com/view.php?img=/4/6/22/f_15s6bv4m_b8c2e3b.jpg&srv=img32 kolor najlepiej srednre lub czarne lub srebrno-czarne, nie chce tez zeby byly jakies bardzo drogie, bo potrzebuje ich na jedno wyjscie, znacie jakies sklepy, najlepiej sieciowki albo jakies sklepy w lublinie gdzie moge cos takiego dostac? patrzylam na cogdziezaile i na groszkach i lipa, ipreze mam za tydzien w sobote

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się