srebrny

(8 wyników)
  • Pomóżcie! Szukam dla siebie wypasionej :) Alfy! Rocznik od 1998 silnik 2,4 ; 2,5 model 156 lub 166 diesel (chyba ze to prawda,ze wszystkie alfy w dieslu chodzą jak kosiarki :) ) (max rozbudowana deska rozdzielcza jak te srebrne w 166)w 156 sa takie w brązie (całe zabudowane az do drążka zmiany biegów) skrzynia bez znaczenia. koniecznie w skórze ( kolor bez znaczenia,ważnezeby była obita po całościtak jak fotele , tzn jeśli jasna to i boki i pod deską i na podłodze jasna :)...
  • Mam prośbę czy ktoś wie gdzie można po rozsądnej cenie kupić radio/cd firmowe do AR 156 2003r srebrne z góry dzięki!!!!
  • witam proszę o informację gdzie mogę kupić spojler na tylną klapę (wysoki) i przy okazj jak na odległość dobrać srebrny kolor bo w każdej lakierni każą przyjechać autem a to trochę dla mnie teraz nie wykonalne
  • Witam wszystkich! Wczoraj podczas mycia odlazł mi kawałek czarnej farby (powłoki) z aluminiowego uchwytu lusterka bocznego i ukazała się piękna korozja w postaci szarego pyłu. Miałem identyczny problem w Fiacie Brava ale tam nie przykładałem się zbytnio i jedyne co zrobiłem to zamalowałem ubytek czarną farbą, za pięknie nie wyglądało ale był spokój na jakiś czas. Moje pytanie, czy ktoś z was załatwił ten problem z zachowaniem wysokiego efektu wizualnego i wymaganej trwałości powłoki?...
  • Witam Mam zamiar kupic autko, i jest do wziecia alfa 156 silnik 1,9 jtd y 1999, prosze o jakies opinie na temat tego samochodu.
  • Posiadam alfę romeo 156 srebrną z 2000r. z silnikiem 2.0 TS ( silnik bez osprzętu został sprzedany) Cała alfa jest do rozebrania na części. moto.allegro.pl/item401526061_maska_alfa_romeo_156_2000r_stan_idealny.html
  • Witam serdecznie Zwracam się z pytaniem do braci Alfistow – w jaki sposób przygotować zaciski do malowania kolorowym lakierem. Niektórzy mówią iż wystarczy przetrzeć z rdzy oraz brudu przy pomocy szczotki drucianej lecz niektórzy mówią o malowaniu podkładem. Przyznam się iż nie wiem co jest dobre, a myślę że dość ładnie wyglądała by moja czarna Alfetka gdyby polakierować jej zaciski hamulców na czerwono. Pozdrawiam, i czekam na wasze opinie Bartek AR145 1.4Bx
  • Mam do szanownych forumowiczów pytanie. Otóż coraz częściej chodzi mi pogłowie zmiana mojej 146 na 156, pytanie brzmi za ile max. mogę sprzedać swój samochód: AR 146, 1.4 T.S. rok prod. 2000, pierwszy właściciel, bezwypadkowy, kolor srebrny metalik, z ABSem, lecz bez klimy, stan niemalże idealny, przebieg 107 tys km, wersja z pakietem sport, po wymianie rozrządu i wariatora, wszyskie nowe hamulce, alufelgi 16" czujniki cofania, reflektory ksenonowe i sporo mniej znaczące bajerów. ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się