Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      srebrny

srebrny

(51 wyników)
    • szukam balsamu rozswietlajacego,ale nie brazujacego, bez zlotych drobinek i koloru, ktory zawsze brudzi ubranie, wrr! szukam takiego z delikatnymi, malutkimi drobinkami bialymi/srebrnymi, ktore beda sie mienic w sloncu, a jednoczesnie bede sie mogla nim wysmarowac i zalozyc biala bluzke bez obawy, ze bedzie ona potem pomaranczowa:| znacie taki? wydaje mi sie, ze nivea ma cos takiego?
    • Hej , po rozjasniniu wyszły mi żółte odrosty, problem jest taki ze nie chce juz nakłada kolejnej farby a boje sie uzyc płukanki. Kilka miesiecy temu uzyłam niebieskiej płukani i moje jasniutko platynowe złapały fiolotowy kolor inne zostały żółte. Boje sie teraz takiej sytuacji gdyz moje włosy są niemal bielusieńkie (odrosty żółtawe) w rosmanie napotkałam płukanke srebrną, moze ona działa łagodniej??
    • rozjasnionych, którą wybrac?
    • mam kredke do oczu, kolor silver i jest napisane na tej kredce kohl kajal, czy kohl moze miec rózne kolory czy tylko czarny i czy jest to samo działanie(bielsze białka) ?
    • witam dziewczyny!czy wiecie czym moge wyczyscic srebrne kolczyki, ktore troszke zmatowialy?
    • lub cienie. nie szary, tylko srebrny. tak srebrny jak się da. na pewno ktoś używa srebrnych.
    • czesc, szukam dobrego sprawdzonego srebrnego cienia do powiek, raczej w strone srebrno metalicznego niz bialawo perlowego. moze moglybyscie cos polecic? zastanawiam sie nad bourjois effet de nacre (tak sie chyba pisze) tym z aplikatorem, ale nie wiem czy dobre to? dzieki!
    • da) poszukiwany. Czy można gdzieś znalezć spis kosmetyków pokazywanych w tym programie przez A.Orłowską?
    • czy taki szal pasuje tylko na wieczór? Kupiłam go w zeszłym roku w solarze kosztował ok. 170 zł i mialam go raz na Sylwestra. Nie jest cieniutki , taka dzianinka , długi szeroki. Czarny i przetykany srebrną nitką. Czarnego dużo , dużo więcej niż srebrnego. Jak sądzicie można go nosić na co dzień ????
    • Szanowne forumowiczki czy znacie jakieś sklepiki, galeryjki z ciekawą artystyczną biżuterią srebrną. Mam ochotę na jakiś ładny niepowtarzalny(!) drobiazg - tak na osłodę jesiennych smuteczków. Proszę o pomoc.
    • dziewczyny prosze was o rade bo nie wiem jak dokladnie stosowac plukanki-tzn wiem jak sie je rozciencza i wogole ale nie wiem czy trzeba nimi tylko przepluac wlosy i tyle czy jeszcze troche to na glowie potrzymac.mam wlosy poldlugie i do polowy wlosow mam piekna platynnke a na koncach deczko zoltawo rudawe:/ no coz to i tak sukces ze fryzjera mi takie cos osiagnela nbo przez wiele lat farbowlaam wlosy na rude i ciemne brazy.ale czy jesli pozostawi sie na tych koncach dlugo plukank...
    • wiem, że może niektórym wyda się to dziwne, ale jako nowicjuszka w tym temacie (do niedawna byłam totalnie uprzedzona do wszelkich odkrytych butów) zastanawiam się, jaka jest zależność między kolorem butów i kolorem na który malujemy paznokcie u nóg. w przypadku czarnych butów nie am większego problemu, ale tak się składa, że mam fioletowe i żółte, i taka "klasyczna czerwień" mi jakoś nie pasuje. To co?
    • Wiecie jakiego uzywa pani wizazystka? Widzialam tylko, ze to cos w formie dlugopisu - wyciskany? Opakowanie srebrne. calkiem poreczna rzecz :) Gdzie za ile mozna sobie taki sprawic?
    • codziennego ściągania i przemywania kolczyków tudzież dziurek.Jeśli tego nie zrobię lekko mi ropieją i już po 2 dniach niezbyt przejemnie to pachnie. Dodam że są to kolczyki złote tzw wkręty ,wcześniej nosiłam kilka lat kółka i nic takiego mi się nie działo .Może jest na to jakiś sposób ? Z góry dzięki za odpowiedzi Ps. Ale jestem zestresowana , to mój pierwszy post w życiu .....
    • Jaki kosmetyk do rozświetlania twarzy da taki efekt jakby kości policzkowe były posmarowane wazeliną? Podoba mi się taki efekt- tradycyjne pudry rozświetlające mają albo drobinki albo są białe... Wazelina oczywiście odpada :) Nie chcę odlepiać co rusz włosów z twarzy...
    • hmm zglupialam przyszlam do domu i patrze a ja mam uszy przyciemnine w miejscu kolczykow, wczoraj i dzisiaj to samo. nigdy wczesniej tego nie mialam, czy to wina nowych srebrnych kolczykow? czy jakies inne cos???? :(((
    • dziewczynki poradzcie mi jak sie umalowac do takiego stroju: sukienka w kolerze pudrowy roz z cekinami na dekolcie, na to wdzianko rozowe, lekko wpadajace w fioleci rowniez z cekinami no i buty tez rozowe, jestem blada (mam w planie isc na solarium na troszke przezd tym wyjsciem), mam prawie czarne wlosy, brazowe oczy. czy umalowac sie na rozowo?? blyszczacy? matowy? pomozecie?
    • co o nich myslicie?mam na mysli te z takimi srebrnymi drobinkami
    • zawsze moje wlosy rozjasniaja sie na zolto, nawet jak pojde do b.dobrego fryzjera,prosze o POPIELATE pasemka, to zawsze wychodza zolte.Poddalam sie juz prawie i zamierzam hodowac naturalne(mysie siwiejace)...prosze o rade dziekuje
    • Kochane, jak wygląda i jak sie prezentuje srebrny tusz do rzęs np. firmy Avon Rzęsisty Tusz...jak kolor srebrny wyglada na rzęsach??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się