Forum Dom Aranżacja wnętrz
ZMIEŃ
      srebrny

srebrny

(10 wyników)
    • chcemy deko zaszalec :) chy ktos robie takie farby PanTalon
    • poszukuję sposobu na wykonanie frontów meblowych wykonanych w następujący sposób - na kolor bazowy ponaklejane płatki srebra po czym wszystko to zalane gruba warstwą lakieru bezbarwnego lakiery wiem jak położyć chodzi mi głównie o to skąd wziąć płatki stebra i jak je ponaklejać -ewentualnie o jakąś pracownię która je ponakleja
    • taki swietny bedzie, i nie wiem co zrobic z ciemno-brazowa stara szafa przemalować ja na wrzosowo, zielono czy lawendowo?? Co radzicie?? tapety lawendowo-wrzosowe sa eleganckie, bo maja srebrzyste pionowe paseczki i szafa dlatego moze nie pasowac:(
    • W kuchni mam drewniane białe szafki + patynowane drewno (stół, krzesła, półki), beżową terakotę i zieloną glazurę przy ciągu kuchennym + takie same blaty - w jakim kolorze powinny być kuchenka, okap, lodówka ? Do tej pory wydawało mi się oczywiste, że białe - kuchnia miała być ciepła, raczej bliżej stylu rustykalnego (nie nowoczesna), bez chromu i błyszczących blatów. Kuchnię mam (już :)) częściowo otwartą na salon, więc myślałam o założeniu dobrego wyciągu (chyba kominowego, ale ...
    • potrzebuje pomocy. zawsze bylo tak, ze mialam dosc dobry gust w dodatkach itp, przy tworzeniu pokoju..ogladam co tydzien 'dekoratornie'.. :P podobaja mi sie ich metamorfozy i nieraz juz pomoglam komus, doradzilam jak cos zrobic zeby byl ciekawszy efekt itd..chodzi o to ze ja nie lubie takich standardowych, typowych, nudnych mieszkan, lubie takie z nutka ekstrawagancji, czegos nienormalnego, laczenie tworzyw np metal, szklo, drewno, szalenstwo z kolorami, rozne zwariowane pomysly...
    • pomocy!!!!!!1czyn czyścic srebrną zastawę stołową?bo zrobiły sie na niej brązowe plamy po imprezce...nie mam pojecia jak poradzić? pozdrawiam Ania
    • mam prośbę.Jakiego koloru dodatki będą pasowały do kafelek koloru ciemnego- turkusu.
    • Czy ktoś gdzieś widział taką linkę zamiast karnisza, która się rozpina we wnęce okiennej ale w kolorze miedzi lub ciemnego złota?? Wszędzie widzę srebrne albo badziewiasto złote odpustowe a mi ani jedno ani drugie nie pasuje do sypialni.
    • j.w. łazienka ma jasnobeżowe i ciemnobrązowe kafle na ścianach (stosunek 4:1) do tego białe profile przy drzwiach prysznicowych i biała ceramika i srebrne baterie jakie zrobić dodatki typu haczyki na ręczniki, mydelniczka, kosz na śmieci itp. może czerwone? pomocy
    • Dziekuje za podanie reki. Jestem wdzieczna. Wracajac do mieszkania. Mysle, ze powinnas jeszcze bardziej wykorzystac swoj talent plastyczny, bo motywy kwiatowe na obrazach swietne - mam tu teraz na mysli wc z "nieszczesna", a moze sie okazac nawet "szczesna" rura pod sufitem. Trzeba ja by tylko dobrze wykorzystac. A myslalas kiedys o zrobieniu przestrzennej instalacji? Sprobuj sobie wyobrazic - rura zamieniona w łodyge ogromnego kwiatu kwitnącego na suficie wc. Przy dosc stonowa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się