starcza

(5 wyników)
  • witam! prosze poradzcie! moj synek ma 5,5tyg i od 2 tyg wysypke czerwona, sucha na glowce i szyjce.pomyslalam ze to skaza bialkowa (troszke serka do smarowania chleba uzywalam i jadelam jogurty czasem)i od 5 dni jem tylko indyka,ryz,marchew,buraki i jablka z cynamonem (+witaminy prenatal i calcium do picia)ale poprawy jakos nie widac. zastanawiam sie czy odsatwic jeszcze te jablka.. kiedy moge zauwazyc poprawe skorki na buzi? zaczne jeszcze uzywac masc cholesterolowa jutro, poki co kapiemy...
  • dziewczyny podpowiedzcie mi jaki krem na twarz kupic dla alergika,syn ma 8 lat,jako niemowle stwierdzono azs-ale gdzies od 3 lat mielismy spokój ze skóra no a teraz znowu kilka plamek czerwonych i suchych(szorstkich)na policzku i jedna na szyji,wizyte u alergologa mam za 2 tyg,a chciałabym mu pomóc w jakis sposób tylko nie mam pojecia co kupic w domu mam próbke kremu a-derma exomega atopic skins-ale nie widze jakiejs poprawy i szukam czegos innego.obecnie go nie swedza te zmiany.
  • Po wielkokrotnych badaniach z których nic nie wyszło, wczoraj przy zmianie pieluchy okazały owsik "pomachał" ogonkiem. Jesteśmy po wizycie u lek. Cudem wybłagałam o dodatkową dawkę pyrantelum w celu podania jej za dwa tyg. Pani doktor stwierdziła że starczy jedna dawka dla wszystkich i po sprawie. Mam pytanie co do kwarantanny. Jeśli dzisiaj podałam leki wszystkim domownikom i zmieniałam pościel to kiedy mam znowu ją wymienić i czy należy tak robić codziennie przez 2 tyg.? Czy wszy...
  • strasznie drogie sa te mleka w sklepie- tzn mleka bez białka mleka krowiego:( już sama nie wim co zrobię- ledwo mnie stac na zwykłe bebiko a te sojowe to kosztuja połowe więcej- karmi piersią nie moge bo po cesarce to prawie wcale nie miałam pokarmu i mimi sciągannia i stymulacji pirsi nie ma poprawy a minęło już prawie 8 tygodni od porodu. |Napiszcie ile kosztuja mleka takie na recepte? mam nadzieje że mnie pocieszą Wasze odpowiedzi bo naprawde nie wyobrażam sobie kupować mleko za 15...
  • Dziewczyny Moja mała ma AZS, czytam o tej chorobie wszystko co mogę, przewertowałam nowe i stare posty na tym forum i jedno mnie przeraża- że nie będzie mnie stać żeby leczyć małą. Te wszystkie kosmetyki i leki są takie drogie. Jak sobie z tm radzicie, nie wszystkich przecież na to stać? Czy możecie polecić mi najtańsze, w miarę skuteczne leki i preparaty. Życzę dużo zdrowia dla waszych pociech Oby było lepiej Beata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się