starcza

(6 wyników)
  • ja uzywam NAN juz teraz nr3 i ostatnio starczyło mi na 1O dni.. spija wieczorem 21O ml (tj 7 miarek) i czasem rano kakao;) hmm.. 1O dni? to chyba dobrze;)))
  • Znaczy się mleczno-ryzowa czy tam mleczno-pszenna. Mój Młody to tak uwielbia (zwłaszcza wielozbożowe i pszenne) więc u nas na 4 porcję schodzi paczka a je dwa razy dziennie więc co drugi dzień (tylko ja otwiera kilka na raz żeby miał różnorodne). Normalnie zbankrutowac można, starsza też jadła kaszki chyba do 2,5 roku dwa razy dziennie.
  • Czesc dziewczyny. Jestem załamana i nie wiem co mam robić. Zuzia ma 3,5 miesiąca i jest na Nutramigenie ze względu na skaze białkową. Lekarka powiedziała ze na miesiąc może tylko przepisac 6 opakowań. Ale dla Zuzi to jest za mało na cały miesiąc. Jedna puszka starcza tylko na 3 dni. To co ja mam robić w takiej sytuacji??? Czy mogę juz jej czymś zagęszćżać bądz podawać cos innego zeby starczało i była najedzona??
  • I jak tu nie uczyć nocnika ;) Jula puści mnie z torbami! Specjalnie sprawdziłam na ile dokładnie dni starczyło mi pieluch..11! Czyli około 3 paczek na miesiąc /3*49 zł...;((/ Wczoraj kupiłam nocnik..będę łapała kupki ;) Jula robi 3-5 dziennie i to przeważnie jak ma założoną świeżą pieluchę ;) A jak jest u Was?
  • patrzcie jaki pomysł!! chyba ciezko dostepny w Polsce, tylko na allegro czy ebay, ale moze by jakis porzadny stolarz sie podjal realizacji? www.rzeczowo.gazetadom.pl/rzeczowo/1,83512,5471682,Kolebka_dla_dziecka.html www.babybay.de/cms/front_content.php
  • Na ile przeciętnie wystarcza Wam opakowanie mleka? Mi wyszło, że puszka 400g (Bebiko Omneo 2) wystarczy na 3 dni (4 x dziennie po 180ml wg opakowania) czyli 180zł miesięcznie. Niezbyt to pocieszające. Ile porcji mleka wypijają Wasze Maluchy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się