starcza

(5 wyników)
  • Za kilkanaście dni przyjdzie na świat moja córeczka:) Juz wiem, że nabroiłam, bo kupiłam Bebelulu Lulu:(zostałam przekonana do wiązanej. I mam do Was pytanie, jaką chustę wiązaną powinnam kupić, żeby się od razu nie zniechęcić. Oglądałam już różne, podawane przez Was na forum, ale nijak nie umiem wybrać. Wiązania nie wydają mi się jakoś strasznie skomplikowane, więc mam nadzieję, że sobie poradzę:)A chustę chciałabym nosić na zmianę z mężem, ale wyczytałam, że te standardowe tj. 4,6 m s...
  • chce zrobic samorobe, czy szerokosc 0.5 m starczy? jaku chusta uzupelniajaca na spacery z wozkiem zeby za wiele miejsca nie zajmowala aaa flanela czy bawelna??
  • według opisów producenta, 4,60 standardowow starcza dla osób do rozmiaru odziezy 42. ja nosze 48 albo i 50.(przy wzroscie 164) czy powinnam szukac dłuzszej chusty?? sposród jakich firm bedzie taka dłuzsza? chyba njczesciej bede nosic w 2X. mam nadzieje ze mi doradzicie
  • WItam, jestem nowa, trafiłam buszując po necie w poszukiwaniu informacji o chustach. :) Mam wrażenie, że to super rozwiązanie, a nie mam sie kogo poradzić "na żywo". ;) Chcę kupić chustę i używać jej od początku, jak tylko urodzi się nasze dziecko. Tak sobie myślę, że najlepsza będzie chusta wiązana elastyczna - żeby noworodka. Ale na jak długo starczy taka chusta? Na CHustomaniii jeest napisane, że do 10 kg... jak jest w praktyce? Lepiej taką, czy nieelastyczną, a mocniejszą, żeby ...
  • Witajcie, zastanawiam się nad chustą od dłuższego czasu (tak z 5 lat z hakiem, bo tyle ma mój najstarszy ;) - zawsze mi się podobało takie noszenie malucha, ale z forsą było cienko, miałam wózek a zdolności krawieckich nie, no i traktowałam całą sprawę trochę jak fanaberię, na którą mnie nie było stać. A teraz jestem mamą trójki, najmłodszy Staś ma 2 miesiące i niemal 6 kg żywej (baaardzo żywej ;) wagi, Mat ma 3 lata i jakieś 15 kg i z fanaberii robi się chyba konieczność. ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się