Forum Turystyka Europa Włochy
ZMIEŃ
      starcza

starcza

(4 wyniki)
    • Starczy nam 4000 - 4500 zł na 2 osoby (podróż samochodem) jak weźmiemy prowiant na 2 tygodnie? Mamy zamiar spać pod namiotem i trochę pojeździć północnych Włoszech, trochę wypoczywać na plaży - najdłużej chcemy zostać w Wenecji. pozdrawiam
    • Prosze o odpowiedź osoby, które były we Włoszech, planuję z dziewczyną wycieczkę do Włoch, własnym autem (gaz), noclegi planujemy w kwaterach prywatnych w miasteczku Terracina lub okolicy. CHcielibyśmy coś zwiedzić, kwatery znaleźć jak najtańsze i ogólnie żyć bez zbętnych wydatków na "głupoty" ale żeby starczyło na odwiedzenie najważniejszych miejsc w Rzymie no i pobyt. Planujemy tygodniowy urlop (7 dni na miejscu). Czy w związku z tym jakieś 2500 pln starczy nam (w tej kwocie chc...
    • słuchajcie.Jade do Rzymu na 5 dni i nie wiem ile mam wziąć kasy.Starczy mi 15o euro...jak myslicie?ile kosztuje piwo w Rzymskim pubie?ile kosztuje dobry obiad!może ktoś sporządzi dla mnie jakieś obliczenie...ok 5 piw dziennie kilka butelek dobrego alkoholu i jakiś pamiątkowy gadżet...ile na to trzeba?
    • Zamówiłem trzy reklamy w Panoramie Firm, z których dwie ukazały się z treścią niezgodną z zamówieniem. Złożyłem reklamację. Panorama odpowiedziała, że wszystko jest ok i przysłała mi załącznik do umowy z jedynej dobrze opublikowanej reklamy, a resztę dokumentów zataiła, twierdząc, że nie wiedzą o czym mówię i, że przecież płacąc 1061 zł za reklamę, nie mam wpływu na jej treść bo to ogłoszenie drobne. Co mam robić, jeżeli sam nie posiadam dokumentów - niebacznie odpuściłem Panu ag...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się