starcza

(8 wyników)
  • Jak myślicie, czy 75 pkt. na zarządzanie SGGW mi starczy? niestety nie mogę liczyc na punkty progowe z zeszłego roku bo wtedy były brane pod uwagę 2 przedmioty (obowiązkowo matematyka także ona obniżała trochę średnią). Teraz jest łatwiej, bo mozna startowac tylko z geo. Chcialabym się dostac już w pierwszej kwalifikacji ale to chyba raczej nierealne.....
  • hej jak myslicie jaki będzie próg ?podobno duzo osób w tym roku składało na płatna stome do łodzi
  • hejka na prawo na umcs starczy 130...po tych wszystkich postach chorych i prognozach o wzrostach progow(dla mnie nieuzasadnionych z lekka)..zaczynam miec stresa...
  • Mam zaledwie 128 pkt..troche sie zawiodłam swoim wynikiem. Zdawałam tylko biole i chemie no i poskładałam papiery na farmacje do Wrocka, Bydgoszczy i Poznania no i na moją wymarzoną stomalogię. Jak myślicie, czy mam szansę chociażby na płatnę stomę? Wydam te pieniądze z wielkim bolem serca,ale to jest moje marzenie... :(
  • Jutro planowane jest ogloszenie wynikow na Akademii Rolniczej. Ja zlozylem na Ekonomie awaryjnie i na ochrone srodowiska. W sumie mam 108,4 pkt na 200;/ i nie wiem, czy to starczy! jak myslicie?? Kto z was zlozyl na te kierunki i jakie macie wyniki??
  • ja slyszalam ze podobno tylko na 3, ale nie wiem prosze o odpowiedz kogos kto wie na pewno...
  • Na ile uczelni moge składać paiery?>
  • Trudna! I co to są dwie godziny czasu na ponad 30 zadań? Czy ktoś może mi wyjaśnić, kto ustala normy czasowe na poszczególne przedmioty?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się