starcza

(7 wyników)
  • Jestem w 6 tygodniu ciąży. Niestety dopadło mnie choróbsko, domowe sposoby nie pomogły i zmuszona byłam brać duomox. Umieram cały czas ze strachu, czy nie wyrządził on czegoś złego mojemu maleństwu. Biorę go już 5 dni i dzisiaj czuję się już bardzo dobrze. Może już wystarczy? Co prawda lekarz kazał mi brać przez 7 dni, tak jak zwykle bierze się antybiotyk. Wziąć jeszcze te dwa dni, czy jeżeli się dobrze czuję, to można odstawić? Poradźcie. Boję się o moje dziecko.
  • witajcie poprzeglądałam listy wyprawek i powoli zaczynam sobie wszystko kompletować i tak się zastanawiam na jak długo te ciuszki starczą. poza tym powiedzcie doświadczone mamy ile razy dzinnie (tak średnio) przebiera się maluszka? bo jeżeli kilka razy dziennie, to nie rozumiem dlaczego każda lista wyprawki zawiera np tylko 6x pajacyk lub 6xśpiochy+bluzeczka ... musiałabym chyba jednak dokupić trochę rzeczy, co? :-)
  • Diewczyny, Mieszkam za granica i chce poprosic kolezanke, ktora wlasnie odwiedza POlske , aby przywiozla mi Fissan na rozstepy. Prosze napiszcie mi na ile mniej wiecej starcza jedna tubka (mam zamiar uzywac kremu na brzuch, piersi i uda), i jaka jest cena za jedno opakowanie. Dziekuje.
  • Witam jestem w 5 misiącu ciąży i na ostatniej wizycie u lekarza(w piątek) miałam wysokie ciśnienie-140/95 chociaz zawsze miałam 120/80.Pulsu mi wtedy nie mierzono.Od tego momentu lekarz kazał mi mierzyc ciśnienie codziennie.Niby teraz jest w porządku ale mam bardzo wysoki puls bo nie schodzi poniżej 85 a np dzisiaj mialam 95!Z tego co wiem to takie ciśnienie występuje u osób w wieku starczym!Bardzo proszę o odpowiedz czy jest to normalne u kobiet w ciąży?Pozdrawiam!
  • chce kupic przewijak kolezanki polecaja duzy, bo maly starcza do 6-7 mca zgadzacie sie?
  • Dziewczyny, ile paczek pieluch jednorazowych zuzywa sie w przyblizeniu na miesiac? Pozdrawiam
  • Witajcie:)) Czy ktoras zwas moze wie jakiego rodzaju papmersy trzeba kupic dziecku-(noworodkowi)- na początek- są podobno takie z wycięciem na pempek ale nie wiem jak one maja dokladnie oznakowanie? Pozdrawiam Maria 31 tydzień

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się