Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Avon
ZMIEŃ
      starcza

starcza

(4 wyniki)
    • Na jak długo starczają wam tusze do rzęs? Mnie tak na 3 miesiące - potem gorzej koloryzuje i gęstnieje. Może ja je źle przechowuję (w normalnej temperaturze pokojowej), albo przewrażliwiona jestem :) Czy miałyście tusze innych firm, które były dobre przez dłuższy czas? Jeśli tak to jakie i jaka mniej więcej grupa cenowa?
    • Ciekawa jestem na ile użyć starcza wam jedna próbka kremu? Ja zużywam ją na 3 do 5 razy, moja mama na raz:) A na jak długo starcza wam słoiczek kremu 50 ml? Mnie po 3 miesiącach już się nudzi i proszę mamę o pomoc. Ona swoje kremy wcina w 3 tygodnie:) Pozdrowienia
    • Widziałam takie w ostatnim katalogu, są teraz w promocji, myślę o kupnie, ale nigdy jeszcze nie używałam. Jak sądzicie, warto?
    • Uwazam, że niewiele kosmetyków z Avon nalezy do tych bardzo dobrych. Myslę że godny uwagi jest "Podkład matujący o konsystencji musu" fajnie matuje, twarz wyglada naturalnie, starcza na dlugo nawet do dwoch miesiecy (stosujac go prawie codziennie z malych ilosciach) w kolorach od bardzo jasnego beżu do ciemnego 'opalonego' brązu. Doskonały przy klopotach z cera, np. nadmiernemu wydzielaniu sebum. Długo utrzymuje sie na twarzy... Same plusy . Goraco polecam, pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się