starcza

(4 wyniki)
  • Syndrom Starczego Braku Skupienia Uwagi przejawia się następująco:  * Decyduję się na podlanie ogrodu. * Kiedy rozwijam wąż do podlewania ogrodu, patrzę na mój samochód i stwierdzam, że wymaga mycia. * Kiedy udaję się po kluczyki do samochodu zauważam leżącą na stole pocztę i rachunki, które wcześniej wyjąłem ze skrzynki. * Postanawiam przejrzeć pocztę przed umyciem samochodu. * Kładę kluczyki na stole i wrzucam reklamy do kosza i zauważam, że jest pełny. * Decyduję się odłożyć ra...
  • Brytyjczycy czesciej dyskryminuja ludzi ze wzgledu na wiek niz z jakichkolwiek innych powodow. Wedlug Brytyjczykow mlodosc kobczy sie w 49 roku zycia a wiek starczy zaczyna z 65. Wedlug przewidywan naukowcow w 2041 roku w W.Brytani blisko 40 procent Brytyjczykow bedzie w wieku powyzej 60 lat.
  • Pogadaliśmy z Weekendą o nagich 70-latkach spacerujących (hipotetycznie) po górach. Popatrzyłem dziś w busie 118 na dziadka w krótkich gaciach z powrozami żylaków i przekrwień. Czy starość powinna być ukryta, czy też nie razi nas, młodszych?
  • Taaaaa. Nabyłam sobie myszkę optyczną. Wspaniała sprawa. Tylko jedno ale: baterie starczają na 4-5 dni. I to te najlepsze. Przepraszam więc moja stara wysłużoną myszkę, a to cholerstwo do śmieci. ps Mam opinie innych ludzi, którzy tak się dali zrobić, nie dajcie się Wy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się