Dodaj do ulubionych

Suplement Mumio. Znacie? Stosujecie?

26.10.19, 13:23

Stosujecie suplement Mumio? Spotkałem się z tym w sklepie zielarskim wiele miesięcy temu. Kupiłem bez przekonania. Dziwne tabletki jak twardsza plastelina do rozpuszczenia w wodzie. Smak ... z sokiem przejdzie. One naprawdę działają. Człowiek czuje się o wiele lepiej... A jakie są Wasze doświadczenia z Mumio?
Obserwuj wątek
    • karol111 Re: Suplement Mumio. Znacie? Stosujecie? 28.10.19, 11:04
      Warto mieć na uwadze, że taka substancja istnieje i zdawać sobie sprawę z jej prozdrowotnego działania. Suplement wciąż jest raczej traktowany jako ciekawostka. Sami musimy sprawdzić jej działanie w praktyce, by upewnić się czy naprawdę na nas działa. Powodzenia.
    • krystynapiatek1 Re: Suplement Mumio. Znacie? Stosujecie? 15.04.20, 11:46
      Witam, Ja i moja rodzina zna Mumio w dwóch formach...krem świetny na pękające pięty i egzemy na dłoniach oraz w formie(smacznej) kapsułki Mumiobon od Bonimedu stosowaliśmy głównie w czasie kontuzji np. załamań ...działa mówią,że kości sie zrastają nawet o 20% szybciej i chyba cos w tym jest..Teściowa po złamaniu ręki doszła do siebie bardzo szybko pomimo wieku;)
      Kupiłam w zielarskim
    • bio.kam.an Re: Suplement Mumio. Znacie? Stosujecie? 19.12.20, 10:09
      My w domu stosowaliśmy mumio z podkowy. Jak dla mnie jest to preparat niezastąpiony. Człowiek czuje się zdecydowanie lepiej gdy go stosuje :)
      • abc-zdrowie.com Re: Suplement Mumio. Znacie? Stosujecie? 14.01.21, 17:02
        Z opinii naszych i naszych klientów mogę polecić czyste Mumio z Bajkału .
        abc-zdrowie.com/mumio-biolit.html
      • abc-zdrowie.com Re: Suplement Mumio. Znacie? Stosujecie? 03.03.21, 13:32
        Mumio(Shilajit) najczystsza forma pochodzi z Bajkału.
    • abc-zdrowie.com Re: Suplement Mumio. Znacie? Stosujecie? 03.03.21, 13:33
      Mumio(Shilajit) najczystsza forma pochodzi z Bajkału.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka