teatr

(39 wyników)
  • Jak w temacie Ceny z Las Vegas
  • Witam! Ciekawa jestem czy ktoś z odwiedzających to forum czasem chodzi do teatru.Na czym byliście ostatnio i jak się podobało?
  • Kochani rodzice ,nauczyciele, uczniowie ,mieszkancy Wałbrzycha. Bojkotujmy Teatr Dramatyczny, ta niby-radna ,na Teatr wywaliła miliony naszych podatków ,ale szkoły nam zlikwidowała .
  • jedlina zdrój,liczy ponad 5000tys. mieszkańców...w pierwszym dniu naliczyłem zaledwie ok 600osób,wraz z przyjezdnymi i kuracjuszami,którzy nudzili się tu niemiłosiernie....i te teatry umiliły im ten beznadziejny pobyt...po piwo większość chodziła do marka,i p romy,bo 4,50 za 400gr,to skandal-byle jakiego piwa...burmistrz i świta,vipy,oglądały teatry ze specjalnego namiotu,a kibelek typu toy toy,był niedostępny dla widzów,otoczony taśmą....-teatry spadły na psy....
  • W mieście pojawił się nowy teatr... "De kromkas chlebem" dekromkaschlebem.wordpress.com/
  • Czy zauwazyliscie to co ja ze ostatnie sztuki w teatrze lalek sa beznadziejne.chodze tam z dziecmi od lat,ale poziom artystyczny jest slabiutki i dekoracje.czy nikt juz ich nie dotuje,tanizna,a poza tym to urodziny w teatrze zdrozaly,czego dowiedzialem sie przy zaplacie.
  • czy ktoś orientuje się w jakiej cenie są bilety?
  • Nareszcie! Po latach przestoju ciężko było dostać bilety na "Fanaberie teatralne". Na każdym spektaklu pełna widownia :-) Jak w bardzo dawnych czasach, kiedy nie wypadało nie być na "Mistrzu i Małgorzacie" w naszym teatrze.... Gratuluję dobrego pomysłu nowym szefom Dramatycznego! A "Lot nad kukułczym gniazdem" polecam- niezła sztuka :-)) Może wreszcie teatr odżyje...
  • Pluta chyba ma parcie na szkło bo znowu stara sie byc medialny za wszelką cene !Albo chce koniecznie zrobić sztuczny szum, co pozwoli ludziom pomysleć ze sprawa w sądzie która toczy sie przeciw niemu ma wymiar polityczny, może chłopak cos ma złe myśli odnosnie wyroku, sam kiedys powiedziłą do gazety że "do sądu chodzi sie po wyrok a nie po sprawiedliwośći" Ciekawe co ten skoczek z LPR a obecnie lider PiS wymyślił.
  • Dzień dobry wszystkim. Czy nie orientujecie się jaki jest koszt wynajęcia sali na wesele w Teatrze Zdrojowym?Jaka jest minimalna cena od osoby? Będę wdzięczna za każdą informację. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
  • A może by tak w niedługim czasie wystawić którąś ze sztuk Karola Wojtyły? Np. "Przed sklepem jubilera" lub "Brat naszego Boga".
  • żenująca frekwencja,brak otwarcia przez burmistrza orpla,bójki kuracjuszy z mieszkańcami,deszcz,ogólne znieszmacenia,...-to są atrakcje jedliny...-a miało być tak pięknie...
  • Danka Marosz robi lodzika szelejmowi za bycie dyr teatru nigdy do teatru
  • Projekt kasyna w Szczawnie, ma być stworzony gdzieś w budynku teatru zdrojowego co myślicie o tym czy to jest potrzebne ? bo ja sadze ze jakaś emerytka walnie na zawal jeśli cała emeryturkę przegra, chociaż może lepsze to niż oddawanie kasy na tace :) Z drugiej strony to mamy w Wałbrzychu plagę salonów gier od białego kamienia do Szczawna zdroju naliczyłem 5 nie licząc tych maszyn które są w knajpach, osobiście jak maił bym wydać cała wypłatę wolał bym ja wydać w ekskluzywnym kasynie. ...
  • Gdzie w Wałbrzychu, poza McDonaldem, można zorganizować dla dziecka urodziny? Tele Pizza już nie istnieje, KFC od roku urodzin nie robi, więc gdzie jeszcze ewentualnie można? Wieszkaniu nie ma tym razem możliwości, niestety, węc trzeba szukać poza domem, alenic mi nie przychodzi do głowy.
  • Gdzie studio, wielu z ludzi, którzy mają talent niestety nie ma szans rozwoju.Oto przykład, mój dobry znajomy z zespołem... pl.youtube.com/watch?v=Png-ITFgoeE Gdyby tylko w Wałbrzychu była szansa rozwoju dla młodych artystów, zaczyna mnie to po prostu już wkurzać, że w Wałbrzychu nie inwestuje się w kulturę, sztukę i... sport 0 koncertów z prawdziwego zdarzenia 2 teatry, filharmonia i 3 średniej klasy kina - nic do zaoferowania piłka nożna najlepsza wałbrzyska drużyna IV liga s...
  • Chciałabym się dowiedzieć jakie istnieją możliwości dotarcia do Wrocławia około godziny 22-23? Poza autobusem PKS o 21.45 i pociągiem o 21.51. I jeszcze jak daleko jest (w sensie czasowym) z teatru Szaniawskiego do dworca PKS i PKP? Wybieram się w piątek na Jamesa Bonda i chciałabym dotrzeć do Wrocławia o sensownej porze. Może jakieś nyski jeżdżą? Skąd? Bardzo dziękuję za odpowiedzi. :)
  • Bilety drogie - po 45 zl ale kupilismy. Rozerwać sie z niepewnych czasach tez trzeba :D
  • Drodzy forumowicze, mam do was ogromną prośbę. Studjuję teatrologię na UJ i piszę pracę o teatrze zaangażowanym społecznie, własnie na przykładzie spektaklu wałbrzyskiego teatru. Zakładam, iż jakaś część z was widziała ten spektakl. Prosiłabym byście napisali jak według was spektakl ten mówi o waszym mieście, w jaki sposób je przedstawia, i co czuliście po jego obejrzeniu. Za pomoc z góry dziękuję. Pozdrawiam. Marta.
  • Dokąd płynie strumień wałbrzyskich pieniędzy www.tvtwoja.pl/?p=5546 jubileusz teatru 1. Zdumienie Zatoka lasu zstępuje w rytmie górskich potoków ten rytm objawia mi Ciebie, Przedwieczne Słowo. Jakże przedziwne jest Twoje milczenie we wszystkim, czym zewsząd przemawia stworzony świat... co razem z zatoką lasu zstępuje w dół każdym zboczem... to wszystko, co z sobą unosi srebrzysta kaskada potoku, który spada z góry rytmicznie niesiony swym własnym prądem... — ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się