Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      tunezja

tunezja

(10 wyników)
    • Witam, bardzo proszę Was o pomoc, na początku maja lecę po raz pierwszy do Tunezji i właśnie się dowiedziałam, że podczas lotu muszę wypełnić jakieś dodatkowe dokumenty rozdawane w samolocie. Mam problem bo słabo znam angielski, czy ktoś z Was wypełniał już może coś takiego i mógłby mi napisać o co tam pytają i co się z tym robi przy odprawie? Czy dobrze rozumiem, że jeśli lot ma być liniami tunezyjskimi to obsługa lotu jest obcojęzyczna? Pozdrawiam serdecznie M.
    • Cześć! Lece do Tunezji (Monastir). Czy ktoś może mi podpowiedzieć, gdzie lepiej kupowac w strefach bezcłowych - na Okeciu czy w Monastirze? Chodzi o perfumy. Dzieki.
    • Podpowiedzcie proszę gdzie kupię tanio 12 biletów do Tunezji na pażdziernik 2006
    • Mam bardzo nietypowa prosbe... Moja znajoma wraca w srode (lub czw) z Tunezji Chcialbym zrobic jej niespodzianke i przywitac ja na lotnisku.. Ale nie wiem o ktorej wraca... Wyjechala z biura turystycznego w srode, wiec sadze ze powrót albo w srode lub czwartek w nocy/rano... Niestety - jej rodzice wyjechali i nie mam z nimi kontaktu... Na rozkladach lotow sa loty we wtorki i czwartki - ale to pewni byl lot czarterowy wiec nie ma go w rozkladzie - a zupelnie nie wiem gdzie mozna by...
    • Tunezja(4)

jak długo leci się z Katowic do Monastyru ?? jakimi liniami najczesciej lata się do Tunezji
    • Witam, Proszę o pomoc może ktoś z Was lecial na własną rękę do tunezji i może mi pomoc..
    • Chcę w sierpniu lecieć do Tunezji, będę miała gdzie nocować, więc nie zamierzam korzystać z oferty biura podróży. Czy muszę mieć wizę? Ile kosztuje wyrobienie wizy i jak długo to mniej więcej zajmuje? Jakimi liniami polecę najtaniej? Dodam, że termin jest ruchomy tzn wylot między 1-15 sierpnia i powrót 15-30 siepnia. Czy możecie podać strony internetowe, na których znajdę potrzebne informacje? Gdzie szukać informacji o lotach last minute?
    • Niestety, jak wiecie po wypadku samolotu ATR jest strach ... Czy wiecie jakie samoloty latają z Polski do Tunezji? Czy Boeingi, czy również ATR-y ? I jak tam jest z bezpieczeństwem...co sądzicie?
    • co myslicie o tych liniach?
    • na stronie Neckermanna, TUI i Scana znikla opcja wylotu z Balic. wie ktos cos wiecej na ten temat?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się