tunezja

(8 wyników)
  • Proszę o wszelkie informacje na temat tego biura, chciałabym skorzystać z ich usług, wogóle ich nie znam-ale ceny mają bardzo konkurencyjne, i to w tych samych hotelach które poprzez inne biura były zawsze droższe....
  • Kto ich zna niech pisze, warto czy nie?
  • Byliśmy z tym biurem w ubiegłym roku w Hurghadzie hotel SeaGull. Pobyt zaliczamy do bardzo udanych (w tym roku, a dokładnie za 4 dni wylatujemy z nimi ponownie:) Według nas biuro podróży najlepiej ocenia się po tym jak zachowuje się w trudnych warunkach (nie mylić z problemami z zakwaterowaniem (my tak serio w tej kwestii już dawno zaczęliśmy wyznawać zasadę "umiesz liczyć, licz na siebie..." - wierzcie to działa i można zaoszczędzić sobie zbędnego stresu:))) Wracając do tych t...
  • Brud, smród i ubóstwo.Po pierwsze w ogóle mieliśmy być w innym hotelu,ale biro Viva Tours z Chorzowa zmieniło nam hotel o czym dowiedzieliśmy się dopiero po przlocie do Tunezji. Po drugie my nie mieszkaliśmy w tym hotelu tylko w bungalowach, a raczej SLAMSACH, które nie miały nawet jednaj gwiazdki. Czystość w pokojach beznadziejna, sprzątanie wyglądało tak: sprzątaczka wchodziła sobie do pokoju kiedy chciała (0 prywatności), wylewała wodę na podłogę, ściągnęła ściągaczką i pospr...
  • Czy ktoś z was spędzał wakacje z biurem EXIM? Czy to biuro jest wiarygodne? A jak sprawdzic, np. w Internecie ,że jakies biuro na prawde istnieje? Dorota.
  • Chciałam wszystkim polecić Biuro Podróży Exim Tours. Byłam w Tunezji z tym biurem i wszystko było tak jak obiecywali. Naprawdę super. Żadnych zmian w terminach, ani też w hotelach. Każdy trafił do tego hotelu, który miał zarezerwowany. Naprawdę polecam!!!!
  • Witam! dzisiaj zarezerwowałem z moją dziewczyną wycieczke do Egiptu do hotelu Coral Sea z biura Alfastar! chciałbym sie dowiedziec coś o tym biurze! jeżeli ktoś z was był to prosił bym o wrażenia i opinie!
  • Poszukuję informacji o tym biurze, czy warto jechać z nimi do Tunezji?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się