kamans 01.09.08, 15:09 Czy myślicie że jak kupie to 18 letniemu synowi to będzie zadowolony? www.2future.pl/Produkt/252/helikopter_wielozadaniowy_tandemz-1 Czy po prostu po tatusiowemu dać kopertę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nangaparbat3 Re: Prezent dla 18 latka 01.09.08, 16:39 A ktory z Was lubi samoloty? Odpowiedz Link Zgłoś
sokolasty Re: Prezent dla 18 latka 03.09.08, 13:07 Dla 12-latka tak, dla 18-latka nie. To zabawka jest, a 18. urodziny to krok w dorosłość. Odpowiedz Link Zgłoś
purpurowa_komnata Re: Prezent dla 18 latka 03.09.08, 13:41 Mam dokładnie takie samo zdanie-choć mnie taki prezent by ucieszył, a mam trochę więcej niż 18 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Prezent dla 18 latka 03.09.08, 20:24 A ja mam duzo wiecej niz 18 i tez bym sie ucieszyła. Prezent na 18 moze byc takze pożegnaniem z dzieciństwem - na ktoreś tam naste urodziny kupiłam córce lalkę i zostalo to bardzo dobrze przyjete, choc lalkami nie bawi sie juz od dawna. Ale rzecz nie w tym, ile kto ma lat, ale czy go bawia samoloty. Odpowiedz Link Zgłoś
egon26 Re: Prezent dla 18 latka 03.09.08, 11:02 To zależy czy go to interesuje, choć jeśli to prezent na 18 urodziny to ja bym odradzał. 18-tka to teoretycznie wejście w dorosłość a ten prezent to zabawka- a zabawkami bawią się dzieci Ja mając prawie 30 lat chętnie pobawiłbym się takim sprzętem ale na 18 to chyba nie chciałbym go dostać- wydaje mi się że odczułbym to że rodzice dalej traktują mnie jak dziecko. Na 18-tke poszukałbym bardziej czegoś co mu się przyda w dorosłym życiu: droższy zegarek, lepsza elektryczna maszynka itd. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaolutki Re: Prezent dla 18 latka 03.09.08, 22:21 egon26 napisał: Na 18-tke poszukałbym bardziej > czegoś co mu się przyda w dorosłym życiu: droższy zegarek, lepsza elektryczna > maszynka itd. no tak ale zegarek sie znosi a maszynka zarostem zapcha,a taki samolocik postawi sobie na polce i gdy przyszlosci bedzie mial juz swoje dzieci zdmuchnie z niego kurz to mu sie moze lezka w oku zakreci i przypomni sobie to swoje wejscie w dorosle zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamans Re: Prezent dla 18 latka 09.09.08, 16:17 he he no właśnie ja bym sam chętnie takim polatał nie wiem jak on podejrzewam, że też by się ucieszył. Zegarek i w szelkie inne rzeczy odnoszące się do stylu są dość ryzykowne i wysoce prawopodobne, że skończą u niego w szafie. Odpowiedz Link Zgłoś
incoguttor Re: Prezent dla 18 latka 11.09.08, 09:21 Zabierasz się chopie jak pies do jeża, do tego prezentu. Jeżeli chcesz konkretnej rady, to napisz parę słów o synu. Lubi sport, czy komputer, ma własny styl, czy nosi co mu kupi mama, coś kolekcjonuje, lubi muzykę(jaką?). Jak spędza wolny czas? Zegarek to nie jest wcale zły pomysł, tylko, że to wydatek raczej koło 1000 pln. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
art4z Re: Prezent dla 18 latka 19.09.08, 00:40 cholera jak bym coś takiego kupił synowi to bym chyba cały czas sam się bawił Odpowiedz Link Zgłoś