Forum eDziecko Porozmawiajmy Poronienie
ZMIEŃ
      uspokojony

uspokojony

(5 wyników)
    • Na wstępie bardzo przepraszam za tak dosłowny post ale po prostu boje sie, że dzidziusiowi moze przestac bic serce...kończe 17 tc, dawno nie miałam usg, nie odczuwam żadnych ruchów, strasznie ostatnio chorowałam...kolejna wizyta za 2 tyg...czy jeśli płód obumrze to matka od razu ma jakies objawy typu krwawienie itp. czy niekoniecznie? jeszcze raz b. przepraszam ale chciałabym wiedziec...
    • Dziewczyny kiedy miałyście robione pierwsze usg po poronieniu? przed pierwszym okresem czy po ? Lekarz kazał mi sie zgłosić po okresie , ale czy nie powinno się zrobić usg przed...nie chcę tracić czasu..jeszcze badania i takie tam..
    • dziewczyny moze to glupi zabrzmi,ale czy jest jakis okres w ktorym jest najwieksze ryzyko poronienia? ja sama jestem po dwoch,pierwszy w 6tc Ale pecherzyk wogole sie nie rozwinal,druga w 9 (obumarla okolo 8)bolal bardzo,jak wiecie dokladnie, teraz jestem w trzeciej ciazy.I strasznie sie boje to 11tc,bylam przedwczoraj na usg i bylo ok,i myslalam ze im blizej 2 trymestru tym bede spokojniejsza,ale nie ...ja sie coraz bardziej boje,staralam sie nie przywiazywac,nie rozmawiac,moja te...
    • to moja druga ciąża, poprzednią straciłam w 7tyg,ponad pół roku temu.w piątek byłam na USG ,to koniec 6tc, serduszko biło, wszystko było ok.taka byłam szczęśliwa.a dzisiaj piersi są mniejsze , prawie nie bolą,nie czuję tego uczucia głodu co do tej pory, cały dzień nic nie jadłam,żadnego kłucia, ciągnięcia w brzuchu, do tego minął wstręt do słodyczy.mam złe przeczucia...boję się że zwariuję ,że wyolbrzymiam,ale wiem na pewno że jest inaczej. co robić????nie mam już siły, poradźcie ...
    • wiec i tak pewnie poczekam dwa tygodnie temu przezylam poronienie samoistne w 7tc. lekarz kazal czekac 3 miesiace z kolejnymi staraniami. Sa na ten temat rozne opinie jedni mowia czekac inny ze nie trzeba. Chcialbym zaczac starac sie od razu, ale boje sie ze jezeli to bedzie za wczesnie to historia sie powtorzy, albo co gorsze dzidzius bedzie chory. Boje sie ryzykowac, ale przeciez nie musi tak byc. Ten strach ze to sie powtorzy jest straszny, pewnie to rozumiecie.Zawsze bylam ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się