uspokojony

(5 wyników)
  • Witam, Dziś jest mój 31 dc, przy cyklach 26-28, @ brak, więc udałam się na badanie BHCG. Być może nie pobiegłabym tak szybko, ale w piątek jestem umówiona na wiztę z lekarzem i mieliśmy porozmawiać o terminie HSG. Tym większe jest moje zdenerwownie , że wynik HCG też nie jest jedonoznaczny bo wyniósł 7,6 mIU/ml, przy normie "nieciążowej" 0-2,7 mIU/ml, czyli "coś" się dzieje. "Nie mieszczę się" jednak w normach ciążowych 1-2 tydz. ciąży to 16-156 mIU/ml. Wiem, że powinnam powtórzy...
  • Witam wszystkich:-) W październiku wyszłam za mąż i od tego czasu zaczęły się nasze starania ... i nadal trwają ...:) Mam do Was pytanie, czy znacie jakiś specyfiki, które mogłabym zażywać w tym okresie starań, które by mnie uspokoiły, pomogły zwalczyć stres, z którym walczę codziennie w pracy. Obawiam się, że ten codzienny stres i bieganina nie za dobrze działają na mój organizm i mogą utrudnić zajście w ciążę ... Niestety z pracy nie zrezygnuję, nie mogę też unikać stresujących ...
  • dzis jeszcze raz zrobiłam teścik bo mi jeszcze jeden został i jak tylko zakropliłam siuski to ta druga II nadciągnęła jak jakis huragan!!!!! a grubaśna ja kiełbasa...:) a wczoraj to jeszcze taka słaba raczej była...widac że dzidzia szaleje...nie sadziłam, że to w takim tempie sie posuwa....a u was jak????? miałyscie podobne obserwacje????
  • Dzisiaj odebrałam wyniki progesteronu gin kazał mi sprawdzić. Jest to tak myślę, pierwszy miesiąc mojej ciąży od owulacji 3 tydzień od miesiączki 5. Wynik progesteronu to 14,32 czy to nie za niski??? 2 tygodnie temu robiłam progesteron jak nie wiedziałam, że jestem w ciąży jeszcze to było powyżej 15 prawie 16 więc spadł? Może wiecie jakie powinny być normy?
  • Dziewczyny, chcialabym za jakis czas sprobowac, ale nie wiem, jak sobie poradzic ze szarganymi nerwami po stracie ciazy (luty). Zrobilam sie okropnie nerwowa, co jakis czas pojawiaja sie kolatania serca, tetno zdecydowanie ponad 100... wczesniej sie badalam (serducho, tarczyca) i lekarze stwierdzili, ze to sa nerwy. Teraz, jak cos sie dzieje (srednio raz w miesiacu), to lykam jakies tableteczki ziolowe, albo pije melisane klosterfrau i mi przechodzi, ale gdybym byla w ciazy???? pr...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się