uspokojony

(7 wyników)
  • Bo chyba właśnie dopadł mojego aniołka. Przy byle okazji pokazuje klasyczną histerię. Bohatersko staram się ją ignorować, albo odwracać uwagę. Ciekawa jestem kiedy do niej dotrze, że krzykiem nic nie osiągnie.-- tonka
  • ja wiem, ze dziecko jakis powod ma do placzu, ale nie mam pojecia jaki ma moja jagodzia. ostatnio zdarza sie jej raz dziennie atak histerii. wyglada to tak, ze np lezy sobie w lezaczku smieje sie, bawi i nagle wrzask, cala sie trzesie, czerwona, krzyczy wrecz wrzeszczy. podobnie jest dzis, spala, jak sie obudzila pogadala do misiow z karuzelki, posmiala sie do nas, maz wyjal ja z lozeczka zeby przebrac bo juz zaczela kwekac delikatnie, jak ja polozyl na lozku wpadla w histerie i ciagle ...
  • Kochane, czy któraś z Was też tak ma i może mi cos poradzić? Zauważyłam od dwóch dni, że moja Olka ssie pierś i dosłownie po 5 min zaczyna płakać. Buźkę odwraca i nie chce wziąś piersi nawet żeby sie uspokoić. Po chwili jak zaskoczy to znów za chwilę to samo :( Wczesniej problemów z nią nie miałam, pokarm mam i to sporo. Kolka to nie jest bo nie podkurcza nóżek, płacz kolkowy też to raczej nie jest, a wygląda mi bardziej na jakąś histerię. Tylko w nocy ssie spokojnie ile się da. ...
  • Czy wasze córeczki mają coś takiego? Moja od czasu do czasu ma taką wydzielinę śluzową podbarwioną krwią, niezbyt często ale się pojawia. W książkach pisze, że tak może być, że to skutek hormonów matki jeszcze z ciąży i porodu, ale na żywo nigdy się z tym nie spotkałam. Jutro maż pojedzie ją zapisać do przychodni, to zapyta lekarza, ja z niespełna tygodniowym dzieckiem nie chcę iść do lekarza miedzy zarazki, ale może wy wcześniej mnie uspokoicie, że to normalne?
  • no ja chyba mam jak zwykle,ale jakas schiza mnie ogarnela czy moze nie sacza mi sie wody ..;-( jak to sprawdzic wącham i nie umiem tak stwierdzic/jakies testy sa prawda ? moze mnie to uspokoi
  • Kurcze, jak to moja matka powiedziała; przy drugim dziecku jeszcze Ci sie takie rzeczy zdarzają. Posadziłam na chwilę i na brzegu przed nim posadziłam starszą i kazałam się nie ruszać. Odwróciłam się by cos odłożyć na komodę i huk. Emilka oczywiście wstała, a on ruszył za nią i wylądował na podłodze. Spadł tak z 40 cm na dywan; nie ma siniaka tylko takie czerwone otarcia, ale nie wiem co robić. Jakoś zanim znalazłam telefon do mojej lekarki to zrobiło się na tyle późno a ...
  • Dziś dopoiliśmy naszą małą herbatką hippa poprawiającą trawienie. Był taki upał przez ostatnie dni, mała co chwila chciała do cyca, ja padałam, a ona tak naprawde nie ciągnęła tego cyca i cały czas się prężyła, płakała i nie chciała spać. W piątek lekarka nam powiedziała, że w taki upał czasem trzeba dopoić. I co? mała wypiła najpierw 20 ml, potem cyc i spokój, potem giga kupa, 20 ml cyc i śpi juz 3 godziny jak aniołek! wcześniej był wrzask co godzine, albo wogóle nie spała tylk...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się