Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      uspokojony

uspokojony

(7 wyników)
    • Witam szukam czegoś bezpiecznego, żeby podać dziecku 3-letniemu, które bardzo przeżywa pójście do przedszkola, coś na uspokojenie, stres. Słyszałam coś o Viburcol ale czy to też jest dla dzieci starszych?
    • Witam, Chcialam synkowi podawac cos na wyciszenie, uspokojenie, ale nie mam pomyslu co. Wiem ze dla maluchow dobry jest Viburcol, potrzebuje czegos podobnego ale nie w czopku. Macie moze pomysl co moge mu dac? Pozdrawiam,
    • A ja znowu z zapytaniem... W weekend chce odstawic swoja core (17m) od piersi. Ssie tylko wieczorem i w nocy ale przez to przyzwyczajenie budzi sie co godzine a mnie to wykancza. Czasem rano w pracy juz jestem spiaca. Stwierdzilam, ze juz czas. Dla Malej beda to noce streu, wrzasku, niepokoju. Co jej podac aby dzialalo dosc szybko i mocno wyciszajaco? A co dla mnie zebym przetrwala ten ryk i niespanie? Prosze o pomoc bo jestem przerazona. Poza tym mieszkamy we dwie i nie mam...
    • Witam wszystkich, Piszę z ogromną nadzieją, że mnie ktoś tutaj uspokoi, bo zdaje się, że się bardzo zdenerwowałam. Już wyjaśniam, o co chodzi, a właściwie opiszę całą sytuację. Do homeopaty trafiłam kilka dni temu, mając serdecznie dość wszelkich leków i antybiotyków, które lekarze ciągle chcieli pakować (i pakowali) moim dzieciom. Od kilku miesięcy stosuję porządne odżywianie i tym praktycznie wyprowadziłam malucha z kaszlów rzekomo astmatycznych (na które rzecz jasna zapisywali mi stery...
    • Leczymy się 3 lata homeopatycznie. Napiszcie coś na uspokojenie, w okolicy mojej miejscowosci(pod Krakowem) zmarła dziewczynka na sepsę. Atmosfera ogolnie dobijajaca. Ta dziewczynka walczyła z grypą i do tego doszły menigokoki...
    • bardzo prosze o rade- kolezanka w 3mcu ciazy ze wzgledu na tragedie w rodzinie potrzebuje czegos na nerwy; w jej stanie chyba trzeba unikac tego typu srodkow ale niestety nie ma innego wyjscia; boje sie ze z nerwow poroni...
    • Moj 8 mczny synek ząbkuje i jest bardzo niespokojny i rozdrażniony budzi sie w nocy z płaczem np. dzisiaj budził sie co godzine. Czy moge podać ten syrop. Wiem ze na ząbkowanie podaje sie chamomilla w granulkach ale moze ten syrop pomoze spokojnie spać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się